2009-07-05

Kävin pikaisesti Australiassa ja Montmartrella

Eilen yritin etsiä koko kaupungin läpi yhtä tietynlaista toppia itselleni. Mutta en löytänyt sitten millään. Ja sehän on nyt ihan turha ostaa vähän sinnepäin, jos on joku kuva jo mielessä. Sama juttu on sellaisten nahkasandaaleitten kanssa. Yhtään mukavia jalassa ja vielä hienon näköisiä ei ole olemassa, täällä meidän kaupungissa ainakaan. Ja kun niiden pitää olla aitoa nahkaa, eikä mitään jäljitelmää.


Kokkolan taivasta yhden jälkeen yöllä.


Illalla vietettii aikaa serkun ja ystävän kanssa. Katsotiin elokuvaa ja vähän herkuteltiin Ben & Jerry'sillä. Nyt olis siis syytä lähteä lenkille, mutta enpä lähde, koska kapinoin tuota typärän kylmää ja tuulista ilmaa.
Australia (2008). Baz Luhrmannin hieno kuvaus Australiasta ja rakkaudesta. Pääosaissa Hugh Jackman ja Nicole Kidman. Hienon roolin teki myös Brandon Walters nuorena aboriginaalipoikana. Leffateatterissa tämä oli kyllä ihan mahtava katsoa äänen ja hienojen kuvausten takia. Mutta kyllä kotisohvallakin (tai siis serkun lattialla tyynyjen seassa) kelpasi katsoa. Plussana hienot extrat Blu-raylla. Ja voivoi sitä Hugh Jacmanin pesukohtausta leirinuotiolla...Kannattaa siis katsoa tämä hieno elokuva.


Perjantai iltana katsoin taas kerran yhden suosikeistani, eli Amélien. Tämän nyt vain voi katsoa monta kertaa vuodessa. Ja tietysti kiva katsoa nyt ennen matkalle lähtöä.

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Katsoimme tällä viikolla myös tuon Australia-leffan ja voin vain suositella, tosi hyvä!!!! Pitkään aikaan mitään noin hyvää ei olla katsottukaan!! ..ja ei Hughin komeus yhtään pahenna leffaa!!! x)

Suvi kirjoitti...

Oli kyllä hieno elokuva. Eikä edes tuo pitkä kostokaan haitannut. Yleensä kun lähes kolmetuntinen elokuva alkaa puuduttamaan.

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo ei..vähän mietin yhdessä välissä, että eikö se vielä loppunutkaan kun oli iha semmonen tunne että siihen olis hyvä lopettaa.. :D

Suvi kirjoitti...

Muistan myös yhden kohdan (luultavasti sama kohta kun sinulla), että nyt tämä sitten loppuu. Mutta taisi tulla elokuvaa vielä noin tunti lisää.

Silti se ei tuntunut yhtään väkisin tehdyltä.