2009-07-09

Yksin

Yksin kotona. Äiti halus ottaa lapset eilen mökille yöksi. Mies on töissä. Tuntuu oudolta (ja hienolta) kun kotona ei ole muita. Vielä jos satias kaatamalla vettä, niin se kruunaisi kaiken.


Ja sitten en keksi mitään muuta tekemistä kuin laittaa pyykit koneeseen ja istua tietokoneella. Ehkä alan kohta katsomaan elokuvaa tai lukemaan kirjaa. Tai sitten vain jatkan vähän pakkailuja.


3 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Nauti! :) Perheelliselle yksin olo on niin harvinaista herkkua, että nyt kannattaa ottaa kaikki siitä irti! Mutta tiedän kyllä tunteen, kun hirveän hässäkän jälkeen yhtäkkiä hiljenee ja jää yksin tyhjään kotiin... siinä sitten hetken joutuu miettimään, että mitähän sitä nyt. Leffa tai kirja ihan omassa rauhassa kuulostaa ihanalta :)

Heli kirjoitti...

Voi, yksinolo on parasta! Tosin jos mä jäisin yksin niin eikös vaan alkais kaiken maailman kodinkoneet laulamaan.. en osais kauheesti nauttia olostani ennen kun talo ois siisti. Tosin tän sekasorron siivous veis varmaan viikon joten siinä menis sekin tilaisuus olla vaan ja nauttia olostaan..

Mutta toivottavasti sä nautit!

Suvi kirjoitti...

Lapset tuli mökiltä ja mies töistä. Hetki oli hulinaa, mutte nyt ne lähti toiselle mummolle käymään, joten taas olen yksin. Ja nyt sataa sitä vettäkin kaatamalla. Tämä on huippua.