2009-05-04

Elokuvia

Tässäpä taas näitä elokuvia. Ei mitään syvällisiä pohdintoja kuten ei yleensäkkään. Kunhan vain kerron mitä olen katsonut ja mitä niistä pidin.


Margot at the Wedding (2007). Pääosissa Nicole Kidman, Jennifer Jason Leigh ja Jack Black. Draamakomedia jossa käsitellään melko kipeitä ja arkojakin aiheita, mutta replikointi on senverran koomista että sain aikaan parhaat nurut pitkään aikaan. Omituinen ja loistava. Täysin erilainen elokuva mitä odotin näkeväni. Kannattaa katsoa.


X-Men Origins: Wolverine (2009). Pääosassa tietenkin Hugh Jackman. Olen aivan tuore Wolverine fani, sillä kaikki X-Menit on tullut katsottua vasta tämän vuoden aikana. Loistava elokuva täynnä erikoisefektejä ja toimintaa ja Hugh Jackman. Siis täydellistä. Sanomattakin selvää että tämä kannattaa katsoa.


Valheiden Verkko (2008). Ridley Scottin ohjaama toiminta jonka pääosissa loistavat Leonardo DiCaprio ja Russell Crowe. Raaka, visuaalisesti hieno, verinen, täynnä toimitaa ja erittäin karu. Yleensä nämä on jotenkin ahdistavia, mutta tämä kyllä kannatti katsoa. Ja Leonardo DiCaprio on loistava. Ei ehkä se paras valinta Vappuaaton elokuvaksi noin niinkuin tunnelmaltaan, mutta itseppä valitsin.


Kohtalokas Ennustus (2002). Romkomi pääosassa Angelina Jolie ja Edward Burns. Aivan hauska ja toimiva elokuva, mutta kyllä Angelina Jolie sopii paljon paremmin toimintaan kuten Wanted ja Mr. & Mrs. Smith (joka on yksi suosikeistani). Niissä hänen taidot pääsee paljon paremmin esille. Kyllähän tämän katsoi, mutta ei enään toistakertaa.


Miss Pettigrew - Päivä täynnä elämää (2008). Romanttinenkomedia jonka pääosissa Amy Adams ja Frances McDormand. Elokuva sijoittuu 30-luvun lopun Lontooseen, joten kauniita vaatteeita, hyvää musiikkia ja tunnelmaa on. Mukava hyvänolon elokuva, kevyttä katsottavaa.


Rogue Assassin (2007). Toimintaelokuva jonka pääosasissa Jet Li ja Jason Statham. Varsinkin Jet Li on mieleeni. Melko rauhallinen ja hiljainen tempo jatkui läpi elokuvan. Olin kuvitellut ankaraa toimintaa, räiskintää ja muuta mukavaa. En kyllä jaksasi katsoa uudestaan.

3 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Minä en tykännyt tuosta Miss Pettigrewsta ollenkaan. Jotenkin se ei ottanut alkaakseen ja sitten aloinkin jo odottamaan loppua.. Mutta eihän kaikesta voi tykätä.

Anonyymi kirjoitti...

Lienee totta että Jolie ei oikein noissa romanttisissa komedioissa loista. Olisin täysin tyytäväinen jos nainen tekisi vain toimintaa, sillä hän näyttää siinä upealta..

Suvi kirjoitti...

Eihän kaikkien tarvi kaikesta tykätä. Ja olishan se aika tylsää jos kaikki olis aina samaa mieltä asioista, myös elokuvista.

Jolielle todellakin se toiminta on parasta.