2009-05-05

Päivän kohokohta, iltatee

Tänään on taas ollut täysin mitäänsaamaton päivä. No ruokaa tein lapsille ja miehelle, mutta se kai kuuluu muutekin normaaliperheen arkeen, joten sitä ei lasketa. Eilenillalla alkoi sataa vettä ja olin ehkä yön aikana asennoitunut sellaiseen kaatosadepäivään, sitten kun olikin lähes aurinkoista, niin oikein mikään ei innostanut. Joskus näinkin päin. No onneks nyt illalla taas sataa, saa olla sisällä luvan kans.


Pakko oli sentäs jotain tehdä, joten kävin iltateellä serkulla, pyörällä. Hyvä valinta kun just alkoi vettä ropista, en sentään pahasti kastunut. Tee juotiin täyden kaatosateen aikana, ja kotiin lähdin kun enään pikkuisen tihutti. Hyvin ajotettu.


Kuva viimeviikon kuvausretkeltä kalasatamaan.


3 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Todella kaunis kuva!

Heli kirjoitti...

Joskus on niin ihanaa vaan venyä ja vanua kotosalla ja kuunnella sadetta. Kun tosiaan oikeesti voi ihan luvan kanssa vaan olla. (kotonahan siis harvemmin on mitään tekemistä.. =D)

Ihana kuva.

Suvi kirjoitti...

Itsekki pidän tuosta kuvasta ja varsinkin sen väreistä.

Niin, eipä täällä kotona oo mitään tekemistä... Kesällä varsinki jos on ollu pitempään hieno ilma, niin on kivä kun tulee sateet ja saa olla sisällä. Vaikka kyllähän ne hyvät ilmat on silti kivempia.