2009-05-20

Päivä meni jo

Tämä päivä on kyllä hurahtanut vauhdilla ohi. Aamupäivällä rassailtiin taas noita keittiön putkia, melko huonolla tuloksella taas. Jos ei maanantaihin mennessä olla saatu niitä auki, niin on pakko soittaa putkimies paikalla.


Sain vaatehuoneen taas kivaan järjestykseen ja talvivaatteet paikoilleen. Matot järjestelin uudelleen paremmin, ja samalla pesin pari kirpparilta talvella ostamaa mattoa. Painepesuri on kiva keksintö tässäkin hommassa. Laitoin tielle (meidän talo on päättyvän tien päässä) pressun ja sen päällä ruiskuttelin matot puhtaaksi.


Siinäpä meni melkein koko päivä. Iltapäivällä tuli postista viesti että uusi tietokone on tullut. No tämä kanssa on nyt sitten mennyt ilta. On taas opetteleminen uuteen koneeseen ja näppikseen (voi tulla entistä enempi niitä kirjoitusvirheitä). Kaikkien omien asetuseten ja suosikkisivujen laiton kanssa menee aivan tuhottomasti aikaa.


Ehkä nyt luovutan ja jatkan sitten huomenna. Melkoinen nälkähän täässä kerkes jo tullakkin, siis iltapalalle. (Mies ihanuus on laittanut jo lapset nukkumaan joten saan vain olla.)


Ei kommentteja: