2009-05-20

Lista elokuvista

Lisäsin tuonne sivuun linkin postaukseen jossa on luettelo tänävuonna katsomistani elokuvista. Päivitän sen noin viikon välein.


Olen kirjannut elokuvaia vuodelta 2005 asti. Kolme ensimmäistä vuotta listat ei ole täydellisiä, vaan niistä puuttuu monta elokuvaa. Kaksi vuotta olen yrittänyt muistaa laittaa kaikki näkemäni elokuvat ylös. On sitten kiva lukea listasta myöhemmin mitä on tullut nähtyä.


Ja listojen tekohan on aina kivaa. Hauska juttu on se, että Mummu on myös kirjannut nuorena katsomansa elokuvat ylös. Silloin Lohtajalla kävi kiertävä elokuvateatteri, ja hän kävi niitä useasti katsomassa. Olisi kyllä kiva löytää tuo lista. Ehkä ollaan serkkujen kanssa peritty häneltä elokuvahulluus.2 kommenttia:

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Aikamoinen hylly elokuvia! Mietinkin joskus, että katsotko ostamiasi elokuvia, vuokrattuja, lainattuja vai mitä? Mutta ilmeisesti siis myös ostat niitä itsellesi :D Hauska tuo vielä "keskeneräinen" hylly, joka vielä odottaa täyttöä :D

Suvi kirjoitti...

Joitan elokuvia ostan kirpparilta ja joitain kaupasta. Koskaan en ole ostan (ainakaan muistaakseni) täyshintaista, aina jostain alennuksesta tai tarjouksesta. Anttilassa taitaa olla parhaat valikoimat, ainakin täällä meillä. Kirppariltakin löytyy monesti halvalla.

Lainailen myös serkuilta elokuvia ja kun on tuo tallentava digiboxi niin sieltäkin sitten katselen niitä. Aika harvoin tulee vuokrattua kotiin elokuvia. Serkun kanssa käydään sitten useammin vuokraamassa.