2009-05-09

Matto vinossa

Eilen siivosin talon ja jopa pesin lattiat. Siivoaminen on aina yhtä ärsyttävää, vaikka oikeasti nautin siitä. Se on vähän sama fiilis kuin joku ärsyttävä jumppatunti tai lenkki. Sen jälkeen on mukava olo. Ja siisti koti on ihana. Inhoan sitä kun on murusia lattialla, tavaroita missäsattuu, matot vinossa ja muuta yhtä kamalaa. Mattojen ja sohvien suoristelu on jatkuvaa. Inhoan sitä kun ne on vinossa. Mies ja lapset taas ei inhoa, joten sen takia se on jatkuvaa puuhaa minulle.


Iltapäivällä kävin kirpparilla ja kaupassa. Kirpparilta löytyi monta hyvää juttua. Kuvia myöhemmin viimeaikojen kirpparilöydäistä.


Illalla vietettiin serkun synttäreitä. Kakkua, suklaakeksejä ja teetä, myöhemmin elokuvan kanssa popcorneja. Mukava ja rauhallinen ilta.


2 kommenttia:

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Mulla siivoaminen tökkii tällä hetkellä tosi pahasti. Oikeasti pidän siivoamisesta, mutta lapsiperheessä se tuntuu vain niin turhauttavalta, siis siivoaminen. Työn tuloksesta saa nauttia ehkä jonkun nanosekunnin ja sit sais aloittaa alusta! Nautinto siitä kun joskus sai nauttia puurtamisesta hyvällä omallatunnolla, on väliaikaisesti menetetty ;)

Suvi kirjoitti...

Sepäs se. Minäkin pidän siivoamisesta ja siististä kodista, mutta se on kyllä todella turhauttavaa kun on lapsia. On kyllä ihana ajatus, että joskus vielä keittiö ei ole kuin pommituksen jäljiltä ruokailun jälkeen. (vaikka meidän lapset aika siistejä onkin, olen ihte ehkä vähän liian tarkka.) Ehkä tämä kaikki helpottuu sitten kymmenen vuoden päästä.