2009-05-25

Kesäyöt

Olen enempi ilta- ja yöihminen. Varsinkin kesällä valvominen on ihanaa, kun on valoista ja voi nähdä ensin auringon laskun ja sitten vielä nousun. Toki tuota valvomista hieman rajoittaa se, että lasten takia aamulla on noustava ylös.


Ajatuksen tasolla aikaisin herääminen on kyllä mukavaa, mutta käytännössä se aina tökkii. Lasten myötä olen kyllä vähän oppinut sitä. Onneksi hekin ovat enempi ilta ilmisiä ja nukkuvat aamulla mielellään yhdeksään asti.


Välillä pelottaa jo valmiiksi ajatus siitä, että jos (ja toivottavasti) saan talvella töitä, niin miten meidän perhe oppii aamuheräämisiin. Mutta eiköhän siihenkin taas sitten totu.


Nämä kuvat viime kesältä.

3 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Ihanan utuisia, tosi kauniita kuvia!

Tuon yhden kuvan törökorvat jäi askarruttamaan - onko siellä saksanpaimenkoira kuvassa? Näyttävät vaan nuo korvantörökit niin tutunmallisilta :)

Suvi kirjoitti...

Tädin saksanpaimenkoira se siellä heinikossa tosiaan on. Olisikohan nyt kolmevuotias. Ziko koiran kuva on tuossa muutama postaus taaempanakin.

Paivi kirjoitti...

Ha! Arvasin :) Saksanpaimenkoirat nyt vaan sattuu olemaan minun suosikkikoiriani. Oma sellainen lähti vuosi sitten 11,5-vuotiaana vihreämmille metsästysmaille...