2009-05-18

Melkein kaikki

No en sitte aivan kaikkia kerennytkään. Pyykkinaru loppui kesken. Joten narulle ei päässyt kuin yksi koneellinen. Äidin eno tuli käymään kylässä päivällä joten siinäkin sitten meni aikaa. (Tokihan se on kiva että kävi, kun harvoin nähdään. Ja saatiin häneltä iso kasa siikoja, joten huomenna paistetaan sitten niitä.)


Samalla kun käytiin ostamassa pojalle farkkuja käytiin jäätelöllä, ostamassa minulle uudet aurinkolasit vahvuuksilla ja siellä kirjastossa. Siinä sitten menikin aikaa. Kotimatkalla ajettiin vielä Prisman kautta ja haettiin sitä pyykkinarua lisää. Yksi koneellinen vielä pyörii, ja käyn ne kohta heittämässä narulle. (Tai oikeastaan asettelemaassa melko tarkasti, olen ehkä vähän pedantti tässä asiassa. Tai oikeastaan se on laiskuutta. Kun laittaa pyykin erittäin siististi narulle, ei niitä tarvi silittää koskaan.)


Illalla availtiin viemäriä miehen kanssa. Siinä menikin aikaa sitten aivan liikaa. Eikä saatu edes sitä kuntoon. Viemäri ei saa jostan syystä korvausilmaa, tai näin ainakin pääteltiin. Toivottavasti siinä ei ole mitään suurempaa tehtävää. Aina pelottaa kun on jo vanha talo.


Salille en mennyt, mutta yritin harjoitella pilatesta kirjastosta lainatun dvdn avulla.


Nyt vielä se elokuva.

4 kommenttia:

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

No yritys hyvä kymmenen ja paljonhan tossa tuli tehtyä! Mä en todellakaan tiedä minne mun aika katoaa... Oisko mun suunnittelutaidoissa parannettavaa??? Se Twilight oli kyllä kerrassaan mahtava elokuva! Ajoittain jopa henkeä salpaavan kaunis. Pääsi kyllä minun suosikkilistalle samantien ja kesällä aion lukea myös kirjat! Eikös niitä ole useampikin????

Suvi kirjoitti...

Kolme kirjaa on suomennettu, neljäs eli viimeinen kirja pitäisi ilmestyä suomeksi syksyllä. Toinen elokuva myös tulee joskus Marraskuussa.

Heli kirjoitti...

Hei, mulla on sama filosofia pyykkien kanssa! Kun laittaa siististi, ei tartte silittää. Tosin kun nykyään on toi kuiausrumpu niin sen jäljiltä vasta sileää onkin. Ainakin jos ottaa ne heti ohjelman päätyttyä pois.. ja jos ei ota, sit voi hätätilassa suihkuttaa vähän vettä sinne (suihkepullolla) ja käyttää vielä hetken niin ovat kuin vastalopettaneen koneen jäljiltä.

Ulkona en voi kauheesti kuivattaa kun on tota allergiaa talossa. Se on harmi, koska ehkä parhaita tuoksuja maailmassa on puhdas ulkona kuivatettu pyykki.

Pyykkihommat on kyllä ihan parhaita kotitöitä.

Suvi kirjoitti...

Just eilen kun viikkailin lakanoita, niin käskin lapsetki niitä haisteleen. Ne on niin hyvän tuoksuisia kun ulkona kuivaa. Harmi jos on ollergioita. Itselläni ei niin pahasti ettenkö vois ulkona kuivata.