2008-10-08

Aurinkoinen keskiviikko

Poikani teki hienoa taidetta liiduilla asfalttiin. Lädes koko tie oli kuvien peitossa. Liituja kului puoli pakettia, ja sormikkaat menivät puhki. Mutta kyllä kannatti.




Eilen kävin kirpparilla ja löysin lapsille hyviä vaatteita. Tytölle kolme ohutta päälypaitaa, yhden hupparin, jakkupaidan ja housut. Pojalle kivan t-paidan. Kaikki vaatteet maksoivat yhteensä 11€. Mielestäni hyvä hinta.



Kävin myös kirjastossa. Toin lapsille kirjoja ja äänikirjoja, itselleni pari cd-levyä ja elokuvan Ensemble, C´est Tout ? Katsoin sen illalla, kun mies ja lapset oli jo nukkumassa. Se oli oikein hyvänmielen elokuva, jollaisia on välillä kiva ja rentouttava katsoa. Romanttinen ja hauska. Suosittelen.


Tässäpä kuva hajuvesistä joita käytän. Tommi Hilfigerin tommy girl on ollut suosikkini jo useita vuosia. Ensimmäisen pullon sitä ostin Rooman matkalta vuonna 2001. Toinen suosikkini on Guccin Envy. Kuvan muut hajut on Hugo Boss Deep red, Calvin Klain cK one, Lancome Miracle, Lancome Tresor ja Escada Ibitza hippie.




6 kommenttia:

Laiza kirjoitti...

Olispa hauska piirrellä tiehen, ehkä joskus.

Mulla on hirvittävä kokoelma Escadaa miniatyyripulloissa, ne on kivoja ottaa mukaan joka paikkaan. Just Johannes tilas mulle Saksan ebaysta yhden kaivatun tuoksun lisää.

Suvi kirjoitti...

Äiti tuo mulle jokavuotiselta etelän matkalta tuliaiseks haluamani hajuveden. Harvoinpa niitä tulee normaalihintasena täältä ostettua. Ulkomailla ja lentokoneesta tai kentällä paljon halvempia.

Sari kirjoitti...

Piipahdin tänne vastavierailulle ja olipas heti kiva postaus sinulla! Meillä myös pikkuneiti tykkää piirrellä asfalttiin :-)

Tosi kivoja löytöjä kirpparilta ja hyvään hintaan. Ja tuo mainitsemasi elokuvakin vaikuttaa mielenkiintoisilta. Kannessa näkyvä näyttelijätärkin näyttää tutulta, onko hän Audrey Tautou? Katsoin joku aika sitten elokuvan Amelie, jossa hän oli pääosassa ja oli tosi hauska ja erilainen elokuva tuokin... :-)

Hajuvedet ovat minunkin mieleeni ja omiin suosikkeihini kuuluu mm. juuri toi kuvassa näkyvä Tommy Girl.

Mukavaa viikon jatkoa!

Terkuin Sari

Suvi kirjoitti...

Sari: Mukava että löysit tänne. Elokuvassa tosiaan on Audrey Tautou. Ja tuo Amelie on yksi lempi elokuvistani. Ranskalaiset elokuvat on kivaa vastapinoa Hollywood elokuville.

Joviale kirjoitti...

Tulin myöskin vastavuoroisesti katsastamaan blogisi, vaikuttaa oikein mukavalta luettavalta.:) Taidanpa itsekin lainata kyseisen elokuvan, varmasti sopivaa viihdettä syysiltaan.

Lastenvaatteet jäävät niin nopeasti pieneksi, että niitä ehdottomasti kirppiksiltä kannattaakin haalia.

Suvi kirjoitti...

joviale: Kiva kun kävit. Tervetuloa myös uudelleen.