2008-10-09

Kameran jalusta

Isäni kävi eilen meillä, ja toi mukanaan minulle kameran jalustan. Hänellä niitä on useampi, joten yksi voi olla lainassa meillä. Koitin illalla kuvailla ulkona, mutta aika nopeaa tuli kyllä kylmä, joten kuvaus sessio jäi melko lyhyeksi. Mittari näytti lähes pakkasta ja päällä oli vain fleece-takki. Pitää lähteä oikealle kuvaus retkelle sitten toisella kertaa. Tässä kumminkin yksi kuva jonka otin. Siinä on meidän kodin olohuoneen ikkunat.
Kävin myös ostamassa läppäriin lisää usb tilaa. Samalla läysin kätevän muistikortin lukijan, mielestäni halpaan hintaa (15€). Ei tarvi enään ottaa laatikosta johtoja jokakerta, kun siirtää kuvia koneelle.

Illalla kävin vielä hörppimässä teetä serkun luona. Oli kiva rupatella hetki.

Tänään on ollut jotenkin väsyny päivä. Joka johtuu lulltavasti ulkona olevasta todella harmaasta säästä. Vetta vain sataa ja on synkkää. Ei ole edes kunnin myrsyä, josta pidän. No illalla saa katsoa Idolsia ja vain löhöillä.

2 kommenttia:

Laiza kirjoitti...

Minunkin pitäisi pyytää jalusta lainaan. Harmi vain kun tuo velipoika tarvii sitä itse niin usein, että kai se on oma ostettava jossain vaiheessa. Tänään ajattelin ruinata miekkoselta toista objektiivia lainaan.

Mari kirjoitti...

Suvi hei, haastoin sut, käy katsomassa blogistani. ;)