2008-10-21

Villahattu ja koristevalot

Olin äidin kanssa koko päivän kaupungilla. Kaupunki kierroksen aloitimme käymällä syömässä. Äiti tarjosi pizzat. Katseltiin vaatteita joululahjaksi lapsille. Ja äiti ostikin meidän lapsille jotain. Helpompi sillekkin kun olin mukana sanomassa kokoja ja mistä pidän. Toki lähes kaikki lahjat on tervetulleita.


Löysin itsellekkin monta tarpeellista vaatetta. Tässä ensimmäisenä ihana musta villa hattu. Kauppa oli H&M ja hintaa noin 7€. Se vain oli pakko ostaa, ihastuin siihen heti.
Seppälässä oli tarjouksessa kaksi trikoo paitaa 15 euron hintaan. Ostin siis violetti/harmaa raitaisen...
...ja tämän petroolin värisen, jota jo aiemmin ihailin, mutta en raaskinut ostaa. Molempien malli tosi pitkä ja vielä mahtavan pitkät hiat.
Anttilasta löytyi suloinen silikonipäällysteinen vispilä eurolla. (Huomatkaa punainen ovenkahva, suoraan 70-luvulta.)
Ja nämä koriste valot, (ei jouluvalot, vaan valot joita voi pitää aina kun on pimeää, tai minä ainakin pidän) myös Anttilasta.
Niin ja löysin vielä harmaan sävysen villa slipoverin hennesiltä kymmenellä eurolla. Mutta siitä kuvä sitten joskus jossain päivänasussa.

5 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt ;-) Alin kuva oli joteskin tosi kiva! Mä pidän kans erilaisista valohärdelleistä, etenkin näin syksyn pimeässä.

Suvi kirjoitti...

Meillä vain kaikki "pikkulamput" käytössä. Kattovalot tulee päälle vain jos tarvii äärimmäistä valoisuutta, esim. lasinsiruja lattialla.

Mari kirjoitti...

Huippu hattu, huiput paidat ja huiput valot. :) Oliko nuo valot Senjan synttäreillä siinä lasiastiassa häh? :D

violet kirjoitti...

Kiva idea toi alin kuva. Haluan tehdä itsestänikin joulukuusikuvan kunhan päästään joulukuuhun!

Suvi kirjoitti...

Pidän kaikista tuollaisista valoista. Ja niitä on jo usempia kotona. Koko pitkä talvi kaipaa vähän valoa.