2008-10-11

Ärsyttävää

Kyllä on vähän kiukku oli. Eilen yöllä en saanu mullään unta. Väsytti kyllä ihan syötävästi, mutta ei, uni ei vain tullu silmään. No, muistinpas sitten ne äänikirjat jotka lainasin vasta kirjastosta. Hiippailin lasten huoneesta hakemaan cd-soittimen ja äänikirjat ja vielä työhuoneesta kuulokkeet, jotta mies sais nukuttua. (Tein tämän kaiken pilkkopimeässä, koska en viitsinyt laitta valoja.) Asettelin itseni mukavaan kuuntelu asentoon ja painoin playtä. Ja odotin, mutta mitään ei tapahtunut, koska koko levy oli niin naarmuilla, että sen olisi voinut heittää samantien roskiin. Olipa sekin sitten yöllinen elämys. Luin sitten vain kirjaa, vaikka olin kyllä niin väsynyt, että tuskin muistan siitä mitään. Kirjana oli Muumilaakson marraskuu. Minulle käy useasti niin, että vaikka olen hirmu väsynyt, en vain saa jostan syystä unta.
No sitten vielä toinen ärsyttävä juttu. Nimittäin auringon paiste. Koko aamupäivän on satanut ja suunnittelin kaikkea mukavaa sohvalle käpertymis juttuja. Ja kävin ostamassa lankoja. Koska syys sateet saa aina ajatukset täyteen kutomis ja muita värkkäys juttuja. Mutta niin, nyt paistaa aurinko. Meni vähä fiilis. Tässä kummiski nämä kauniit langat ja uusi koukkuamis puikko. (Vai mikä se nyt oli?)


5 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Onpas jännän näköiset koukkuamispuikot! Minkäslaista jälkeä noilla tulee? Jotain virkkaamisen ja neulomisen välimaastossa?

MouMou kirjoitti...

Voi tuo kirja pitäisi lukea!<3

Suvi kirjoitti...

piparminttu: Se on just sellasta sekotusta. Tosi kaunis jälki siitä tulee. Yritän laittaa kuvaa myöhemmin siitä. Ylen Strömsö ohjelmassa sitä näytettiin ja ohjelman kotisivuilla on lisätietoa ja videoita.

moumou: Kaikki nuo "oikeat" muumi kijat ja sarjikset on ihania. Kannattaa lukea.

piparminttu kirjoitti...

Ai, mä näinkin viimeksi, kun Strömsöä katselin, jonkun tekniikan, jolla tuli kanssa jotain keskiaikaista neulosta (siinä puikko ei tainnut olla tuollainen pyöröpuikkosysteemi). Niillä on siis oletettavasti joku sarja aiheesta menossa.. Pitääpä käydä kurkkimassa nettisivuja.

Laiza kirjoitti...

Hah, minä kuuntelin viimeyönä muumeja äänikirjoina. En tosin päässyt kuin Muumipeikko ja pyrstötähti-kirjan siihen kohtaan, missä sukelletaan simpukoita, kun nukahdin. Ainakaan en muista muuta.