2008-10-02

Sairastelupäivä

Tänään on ollut kyllä niin vetämätön olo. Olen vain istunut selailemassa netin loputonta viidakkoa. Lueskellut blogeja. Ja löytänyt myös muutaman uuden, erittäin mielenkiintoisen yksilön. Jokapaikkaa kolottaa niin, että en kauaa keittiössä jaksanut touhuta. Ruokana oli siis meidän lemppari herkkua mannapuuroa. Valmistuu kymmenessä minuutissa, päälle voita ja sokeria. Lapset pitävät niin, että söisivät koko kattilallisen, jos en vähän rajoittaisi.




Tässäpä sitten löytöjä mummuni kirpputorille vietävästä jätesäkistä. Ensimmäisenä ihanat ja lämpimät vihreä/violetit säärystimet. Ovat alkujaan ollut tätini villapaidan hiat. Ikää näillä on siis noin 45 vuotta.



Tässä kauan haikailema luonnonvalkoinen baskeri. Ja sieltähän se löytyi, mummun kätköistä. Tämä yksilö on kyllä aika kuuma ja kutittava, koska on villainen. Nyt pitäis löytää samanlainen, mutta puuvillainen. Samassa kuvassa myös sini/valkoinen huivi. Kaunis väri ja kuviointi.



Tämä oli myös niin kauniin värinen ja ihanan pehmeä, että ei millään raaskinut kirppikselle viedä.



Myös tämä vaaleansininen huivi lähti matkaani . Väri on minulle melko vieras, mutta voinhan käyttää tätä vaikka pihatöissä ja lenkillä. Ja kokokin oli sellainen, että myös lapsille sopii.



Tänään saa taas seurata Idolsia. Siinnähän ollan päästy jo tyhmästä alkuvaiheesta teatteriviikonloppuun. Aion siis katsoa sitä illalla ja juoda suklaakahvia marjapiirakan kera.

Ei kommentteja: