2008-10-30

Turkoosia lasia

Eilen jaksoi vielä mummun orvokit kukkia.


Pappan traktori, toinen silmä puhki. Jo vanha, mutta hyvin hoitaa hommansa.


Ja tässäpä ne töppöset jotka eilen kudoin. Ihanat jalassa.


Tänään kävin kirppiksellä. Ja tein paljon löytöjä. Muutaman hyvän Tupperware eväsrasian, pojalle t-paidan, tytölle housut, itselleni Adidaksen hienot verkkarit ja kimaltelevan liivin (laitan niistä sitten joskus kuvia päivän asuissa)ja muutaman joululahjan sukulaisille (niistä en voi laittaa tietenkään kuvaa, mutta hyviä löytöjä oli).

Tämä riihimäen lasikulhjo oli niin kauniin turkoosin värinen, että pääsi matkaan sen vuoksi. Myös euron hinta vaikutti ostospäätökseen.


Olen aina lähes inhonnut Marimekon unikko kuviota ja aatellut, että kotiini ei sitä tule. Mutta tämä patalappu oli vain 1,20€ ja uusi, joten otin sen. Ja tuo sininen väri on kiva.

4 kommenttia:

Joviale kirjoitti...

Kulho on kyllä todella kauniin turkoosi. Itsekään en hirveästi unikkokuosista innostu, esim. unikkoverhoja ja pöytäliinaa (saati molempia!) en itse koskaan kotiini laittaisi.

Pieninä annoksina (patalappu, muki, peltipurkki tms) kuosi voi kuitenkin olla ihan piristävä lisä. Ja tuo oli kyllä edullinen löytö.:)

Katilein kirjoitti...

Hitsi, mitä löytöjä, varsinkin tuo Riihimäen lasin kulho!
Töppösissä on tuttu malli, tuollaisia minäkin olen tehnyt :)

Minä pidän Unikosta ja sen graafisuudesta, mutta koska se on niin yleistynyt, siihen vähän tuppaa kyllästymään.

Minulla on punaiset unikkolakanat ja niissä tulee kyllä uni hyvin, ovat mukavat.

Suvi kirjoitti...

Ehkä Unikko lakanat vois käydäkkin. Mutta kun sitä on nykyään ihan joka paikassa. Siihen on vähän ehkä kyllästynyt. Marimekon kuosit on kyllä muuten paljon mieleeni. Juuri tuon graafisuuden vuoksi.

piparminttu kirjoitti...

Teitkö töppöset ihan "oman mielen mukaan" vai oliko sulla joku ohje? Mulla on nimittäin tuommoinen töppösprojekti aloitteilla, mutta ohje puuttuu, enkä osaa ihan ilmankaan aloittaa..

Lasikulhot on kyllä hienon väriset!