2008-10-10

Saaliita

Koska tänään on Aleksis Kiven päivä ja suomalaisen kirjallisuuden päivä, oli kirjastossa myytävänä poisto kirjoja. Kirjaston aula oli täynnä pullollaan kirjoja olevia pahvilaatikoita. Ja hinta 0,50€/kappale. Löysin viisi kirjaa itselleni. Kirjastotäti sanoi, että kirjoja on vielä lisää ja niitä myydään niin kauan kuin tavaraa riittää. Täytyypä käydä huomenna uudestaa. Jos se vain on auki lauantaisin.
Kirppikseltä löysin tytölle kaksi hyvää paitaa ja Viking gore-tex talvikengät. Maksoivat yhteensä 8€. Miehelle löysin Blendin farkut kahdella eurolla. Mielestäni tosi halvat. Kuvaa en kerennyt ottaa, kun paiskasin ne heti koneeseen. Ja sitten mikä ihanuus. Lasinen kulho. Sen oli pakko päätyä meidän hyllylle. Kulhon halkaisija on 25cm. Kuvasta ei saa oikein käsitystä, minkä kokoinen se on.
Ostin vielä viikonlopuksi kukkia. Viimekerrasta onkin aikaa yli puoli vuotta. Ihana kun talo on siivottu, eikä ole mitään rästihommia tekemättä. Nyt voi vain nauttia. Ja ihailla kukkia ja siistiä kotia. Joka todennäköisesti on siisti noin vuorokauden.


Ei kommentteja: