2008-10-21

Urakointia

Sain oikeasti aika paljon aikaan eilen. Ensin aloitin makuuhuoneesta. Muutin sängyn paikkaa ja raahasin painavan kaapin pois. Laitoin itselleni uuden, (oikeastaan aika vanhan) yöpöydän ja vielä nojatuolin (jonka sain rähjäisenä naapurilta, mutta päällystin ja hioin sen). Olohuoneesta raahasin tammi-senkin makkariin. Senkki on aivan tuhottoman painava, koska on täyspuuta. Jotenkin sain sen silti perille. Makuuhuoneesta tuli oikein viehättävä.
Olohuoneeseen raahasin sitten sen kaapin makkarista. Kaappi on myös melko vanha. Äitini mies on sen joskus sutaissen maalannut, joten se kaipais kyllä uutta pintakäsittelyä. Mutta kelpaahan tuo nyt noinkin.
Hain vielä Halpa-Hallista mielestäni erittäin kaunista kangasta, ja päällystin olohuoneen jalkalampun varjostimen. (Ylemmässä kuvassa vielä vanha varjostin.) Olen lampun ostanutkin siinä ajatuksessa, että ostan siihen joskus uuden varjostimen. En pitänyt ostohetkelläkään varjostimesta, mutta parinkumpin hinta sai sen ostamaan. No nyt on sitten uusi varjostin tehty. Ja hintaa tuli vain 9€, koska kangasta ei tarvinut kuin puolen metrin verran. Kuumaliimalla kiinnitin kankaan vanhaan varjostimeen.
Samalla kankaan osto reissulla kävin vielä äänestämässä ennakkoon kunnallisvaaleissa. Ja jaksoin vielä kaiken jälkeen käydä pienellä lenkillä. Kaikin puolin siis onnistunut päivä.

2 kommenttia:

Joviale kirjoitti...

Todella kaunis senkki ja kaappi. Lampusta tuli myös kiva, itseltä ei ikävä kyllä varmaan onnistuisi.

Piti myös jo aiemmin sanoa, että teidän reissun kuvat olivat hienoja. Ihanan idylisen näköistä siellä.:) Oli varmasti mukava viettää aikaa perheen kanssa kaukana kaikesta hälystä.

Suvi kirjoitti...

joviale: Joo on kyllä ihana mennä sinne mökille näin syysmyrskyjen aikaan. Silloin siellä ei muuta asukas kuntaa ole, kesällä asia on aivan toisin. Eikä taidettu koko kesänä olla mökillä yhtään yötä. Varsinki kun mökit on vieri vieressä, (siis ne punaiset pienet jollainen meidän suvulla on) ei omaa rauhaa saa ollenkaan.