2009-09-26

Elokuvia

Eilen illalla käytiin serkun ja ystävän kanssa katsomassa rämistelyä elokuvissa. Elokuvan jälkeen mentiin vielä serkulle juomaan kannullinen teetä. (Viikolla tuli katsottua kakis muutakin elokuvaa.)



G.I. Joe (2009). Ohjaus Stephen Sommers ja näyttelijöinä mm. Channing Tatum, Dennis Quaid, Sienna Miller ja Rachel Nichols. viihdyttävää rämistelyä ja räiskintää. Ei silti Transformersin tasoinen. Pieniä nokkeluuksia taisteluiden välissä, mutta niitä olisi saanut olla enempikin. Ihan kelpo katsottavaa, ainakin teatterissa kun äänet on isolla.



Hääheila (2005). Ohjaus Clare Kilner ja näyttelijöinä mm. Debra Messing, Dermot Mulroney, Amy Adams ja Jack Davenport. Romanttinenkomedia hauskalla idealla. Elokuva toimii oikein hyvin, tarina menee mukavasti eteenpäin ja näyttelijät on onnistunut työssään. Kestää useampaa katselukertaa. Neljäntähden elokuva omassa genressään.



Big fish (2003). Ohjaus Tim Burton ja näyttelijöinä mm. Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup ja Marion Cotillard. Burtonin tapaista tarinaa satumaisesti. Hyviä näyttelijöitä. Tarina joka saa hyvälle tuulelle. Mutta joku tässä nyt ei silti sytyttänyt, ainakaan minua. Kannattaa silti katsoa, jos ei ole vielä nähnyt.

Ei kommentteja: