2009-09-01

Elokuvia

Muutama on tullut katsottua. Melko erikoisia valintoja, ainakin joidenki mielestä. Ehkä niihin vähän kaupallisempiin taas kohta. Melko paljon olis tullut hyviä uutuuksia vuokraamoihin.

Hämärästä aamunkoittoon (1996). Ohjaus Robert Rodriguez ja näyttelijäinä mm. George Clooney, Juliette Lewis, Quentin Tarantino ja Harvey Keitel. Mässäilyä väkivallalla, alastomilla naisilla, suolenpätkillä, verellä jne. Tyypillistä Rodreguezia ja Tarantiinoa. Tästä ei oikein tiedä tykkääkö vai ei. Ehkä kumminkin enempi tykkään.

Cry-Baby (1990). Ohjaus John Waters ja pääosissa Johnny Depp ja Amy Locane. Musikaalikomedia 50-luvun tyyliin. Hienoja autoja, asuja ja laujuja. Ja Johnny Depp. Tämä vaan täytyy katsoa aina välillä.

Tulen valtakunta (2002). Ohjaus Rob Bowman ja pääosissa Christian Bale ja Matthew McConaughey. Seikkailu lohikäärmeitä vastaan. Ilman Balea en olis edes harkinnut katsomani tätä. Mutta oikeastaan aivan hauska elokuva, joten ei kyllä harmita yhtään että tuli katsottua. Voisin katsoa ehkä toistekkin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hämärästä aamunkoittoon on aivan loistava leffa!! Vaatii tietynlaisen huumorintajun ja kyvyn sietää väkivaltaa mutta jos ne on hallussa niin toimii!!