2009-09-02

Pöytävaraus

Käytiin kirpparilla työtön kanssa. Tarkoituksena oli varata pöytä (ja saatiinkin se ensiviikolle), mutta tulihan siellä kierreltyä samalla. Itselleni vaatteita, uusi Edc t-paita (2,50€) ja Indiskan kesämekko (4€). Tuossa mekossa vain mietityttää tuo väri, kun se ei ole tumma. Voihan sen sitten värjätä, jos en tule tuon vaaleuden kans toimeen. Malli oli kyllä oikein hyvä.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Paita- Roxy
Housut- Benetton (kirpparilta)
Huivi- Marokosta vuonna 1998
Laukku- Marc O'Polo (kirpparilta)
Kengät- Vagabond
Eteisen seinä- vaiheessaEilen illalla katsoin niinkin piristävän elokuvan kuin American Psycho (2000). Elokuvan on ohjannut Mary Harron ja pääosassa on Christian Bale. Bale esittää nuorta juppia 80-luvun New Yorkissa. Pintaliitoelämää ja raakoja murhia. Rauhallista tappomeininkiä.


Ja se Edc-takki on täydellinen. Nyt siis pakkasia odotellaan...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Amerikan Psyko on todella hyvä leffa, tappamisenkin voi tehdä tyylillä ja samalla soittaa vaikkapa Huey Lewis and the Newsia ;O)

Heli kirjoitti...

Niin hyvä tossa kuvatekstissä tuo "eteisen seinä - vaiheessa". =D

Ja se toppatakki on kyllä tosi ihana, sun näköinen justiinsa.

Suvi kirjoitti...

Tuo American psyko (samoin kuin Hämärästä aamunkoittoon) on kyllä hyviä. Vaikka menee monessa kohtaa yli, niin sen kuuluukin mennä. Mun huumorille just sopivia. Moni kyllä kauhistelee näitä elokuvia.

Tuo eteisen seinä on ollut jo keväästä asti vaiheessa. Ja saa ollakkin... Nyt ei ole rahaa ostaa sitä tapettia minkä haluan (kun ostin tuon takin).