2009-09-06

Teetä ja teineilyä

Eilen vietettiin taas hauska ilta serkun ja ystävän kanssa. Ystävä oli ostanut sellaisen piikkimaton (jonka pitäisi rentouttaa ja laittaa veri kirtämään) ja sitä testailtiin. Juotiin myös teetä ainakin kaksi kannua, ja taisipa purkki Ben & Jerry´siäkin kulua. Myös elokuva kuului iltaamme, kuten yleensäkkin.
Serkun ihanat astiat, niistä tee maistuu hyvältä. Kuva on otettu uudella (tai siis äidin vanhalla) puhelimella. Äiti osti uuden niin sain sen sitten omani (kuusi vuotta vanhan) tilalle. Onhan se ihan kätevä kun on puhelimessa kamera, jos vaikka kaupassa pitää kuvata jotain vaatetta tai tavaraa vertailun vuoksi. Tai jos saa idean jostan nähdystä, vaikka lehdessä. Mutta onhan nuo kuvat aivan surkeita laadultaan.Illan elokuvana oli 17 again (2009). Ohjaus Burr Steers ja näyttelijöinä mm. Zac Efron, Thomas Lennon ja Matthew Perry. Erittäin hauska komedia. Monessa kohtaa piti taputtaa käsiä ja nauraa vedet silmillä. Ja kyllä nyt vähän ymmärrän tuota Zac Efron kuumettakin, pakko myöntää. Myös Thomas Lennon teki hienon roolin nörttinä ystävänä. Ja kyllä Matthew Perrykin osaa mielestäni näytellä erittän hyvin, ainakin tälläsitä vähän raukkaa päähänpotkittua tyyppiä. Kannattaa kyllä katsoa. Loistavaa hömppäviihdettä.Perjantaina katsoin myös elokuvan, Trust the man (2005). Ohjaus Bart Freundlich ja näyttelijöinä mm. Julianne Moore, Maggie Gyllenhaal, David Duchovny ja Billy Crudup. Hauska ja hyväntuulinen draamakomedia. Hyvät näyttelijät ja hyvä (joskin kyllä ennalta arvattava) juoni. Sellainen perusmukava elokuva. Kannattaa katsoa.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Myönnä pois vaan että mä ehdotin teille tuota 17 again ;)

Marika kirjoitti...

Itsekin olen harkinnut katsovani tuon 17 again - vaikuttaa juuri sellaiselta ihanan reippaalta hömppäkomedialta :)

Suvi kirjoitti...

Mari, ehkä sillä oli hiukka vaikutusta asiaan... Mutta tuo sulta lainaama elokuva oli kyllä mukava.

Ja Marika kannattaa katsoa se. Oli oikeasti sellainen hömppä, mutta silti lämminhenkinen.

Anonyymi kirjoitti...

Efron oli niiiin ihana tässä leffassa!!! Jos siitä piikkimatosta tulee kaverilta palautetta niin haluaisin kuulla, luin nimittäin siitä itsekin lehdestä ja rupesi kiinnostamaan..

Suvi kirjoitti...

Pitää kysellä siitä matosta. Kysyinkin sitä jo lainaan joksikin päivää, että voi rauhassa testailla.