2009-09-21

Itkupillitys romantiikkaa

Aamupäivän ärsytti kaikki. Vaatteet ei sopinut päälle, lapset sotki, talo näytti likaiselta, lapset näytti likaiselta. Oikeastaan mikään ei ollut hyvin, siis minulla.


No se meni sitten ohi hetkessä se ärsytys. Iltapäivällä löysin lehdestä kivan säärystimien ohjeen ja kaivoin langan ja puikot esille. Nyt siis koitan tehdä jotain oikein ohjeen mukaan. Jospas siitä tulisi sellaista jota kehtaa päälle laittaa.


Kauan mietein myös lähtisikö lenkille vai ei. Keksein vaikka kuinka monta hyvää syytä siirtää lenkki huomiselle. No keksisin ne syyt varmasti huomennakin, joten kävin sitten jo tänään. Ja nyt on sitten tyytyväinen olo.


Eilen illalla katsoin kivaa itkupillitys romantiikkaa. Tänään vois katsoa jotain muuta.Jane Austenin Jalanjäljillä (2007). Ohjaus Julian Jarrold ja näyttelijöinä mm. Anne Hathaway, James McAvoy, Julie Walters ja Maggie Smith. Ihanaa Jane Austen romantiikkaa. Kaunis tarina joka pohjautuu Austenin omaan nuoruuteen. Kaunis elokuva, joka sai aikaan itkua. Kannattaa katsoa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

enpä ole vielä katsonut, säästän pimeisiin syysiltoihin ;O) McAvoy on kyllä aina hyvä!

Suvi kirjoitti...

Sellaseen pimeään iltaan tuo sopiikin mainiosti. McAvoy on hyvä, ja oli tässäkin. Varmasti tekee hyviä rooleja vielä tulevaisuudessakin.

Paivi kirjoitti...

Tuo on hyvä elokuva sellaisiin pimeisiin sentimentaalisiin syysiltoihin ;-) Muistan kun tuon elokuvan näin aikoinaan, että olin hieman pettynyt sen vähän liian höttöiseen sävyyn - suurin piirtein samoihin aikoihin tuli teattereissa Beatrix Potter -elokuva, joka oli hyvin samanlainen, mutta josta tykkäsin enemmän. McAvoy ja Hathaway tosin ovat aina katsottavia :)

Suvi kirjoitti...

Tuota Beatrix Potteria en ole vielä nähnytkään. Olin jo unohtanut koko elokuvan. Aika monta elokuvaa taitaa jäädä unohduksiin, jos ei niitä heti vuokraa kun tulevat saataville.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Haa! Samaista elokuvaa katsottu täälläkin nyt kahteen otteeseen ihan lyhyen ajan sisällä. Tosin yksin miehen nukkuessa vieressä :) Hän kommentoisi jotakuinkin, että auttaa hyvin nukahtamaan :D :D :D Mutta itse pidän kovasti!

Suvi kirjoitti...

Ehkä tämä on niitä elokuvia jotka on suunnaatu aikalailla naisille. (Toki jotkut miehetkin voi pitää, ja toisaalta kaikki naiset ei taas pidä.) Itsekkin katsoin yksin, sainpahan itkeä rauhassa.