2009-09-16

Mikään ei tunnu miltään

Tiedättekö sen tunteen, kun jonkun hyvän kirjan luettua ei mikään innosta, ei halua aloittaa uutta kirjaa tai ylipäätänsä tehdä oikein mitään. Ajatukset on jäänyt eri maailmaan, sinne kirjan maailmaan. Minusta tuntuu nyt siltä.


Ei tämä mikään kovin paha ole sentään. Joskus on ollut pahenpaakin. Esimerkiksi Twilight-saagan kirjojen jälkeen on käynyt vielä pahemmin. Mikään ei tuntunut miltään, eikä millään ollut mitään väliä. Onneksi on ohimenevää.


Jotain mietittävää sain sentään. Kirpparilta löytyi iso pussillinen Aarikan erivärisiä puupaloja. Ehkä jostan tehtaanmyymälästä peräisin. Noista vois alkaa nyt askartelemaan jotan. Tykkään kovasti Aarikan korvakoruista, joten jotan sellasta vois kehitellä. Täytyy vain käydä ostamassa askarteluliikkestä jotan osia ensi.


Image and video hosting by TinyPic

4 kommenttia:

Peppiina kirjoitti...

Aikamoisen aarteen olet löytänyt!

Suvi kirjoitti...

Äsken kun yritin tehdä (tai vasta mietiskellä) koruja, huomasin että se onkin melko vaikeaa kun on niin paljon mistä valita. Runsaudenpula siis.

Sari kirjoitti...

Joo, näit saa Aarikan tehtaanmyymälästä ja mulla on näitä yks pahvilaatikollinen, osa Suomessa, osa täällä. Kivoja juttuja, joista voi lapsenkin kans näprätä kaikkea. Itte olen tehnyt käsirenkaita yms. kivaa...

Suvi kirjoitti...

Pitäispä päästä sinne tehtaanmyymälään käymään. Vois ostaa lisää. Muutamat korvakorut sain jo tehtyä. Nuo helmet on ihania, harmillisen vähän vain oli tuossa pussissa.