2009-09-20

Tuoretta pastaa

Illalla vietettiin serkun kanssa tyttöjen iltaa. Tehtiin tuorepastaa aivan jouhoista ja kananmunista alkaen. Serkulla on sellainen pastakone ja sitä sitten testailtiin ensimmäistä kertaa. Ja voin kyllä kertoa, että voisivat palkata meidät johonkin italialaiseen pastan tekijöiksi. Sen verran hyvin meni ensikertalaisiksi. Pastan päällä kylmäsavulohta, pippuria, juustoraastetta ja ripaus ruokakermaa. Hyvää oli. Ja kuten arvatakkin saattaa myöhemmin oli luvassa elokuva ja pussilliset karkkia.

Tuplamorsian (2009). Ohjaus Griffin Dunne ja näyttelijöinä Jeffrey Dean Morgan, Uma Thurman ja Colin Firth. Romanttista hömppäkomediaa. No kyllähän tällaista tarvii aina välillä katsoa, joko yksin tai ystävän kanssa, ei ehkä miehen kanssa. Arvattavissa oleva juoni, mutta sehän ei tällaisissa siirapeissa haittaa. Näyttelijät hyviä. Ja Mikaelan sanoja lainaten "Jeffrey Dean Morgania katselee vaikka leipää paahtamassa". Minä pidin ja suosittelen muillekkin siirapin ystäville.
Aiemmin viikolla katsoin pari elokuvaa.Tupaantuliaiset (2005). Ohjaus Brigitte Roüan ja pääosassa Carole Bouquet. Ranskalaiseen tapaan erikoinen sekoitus komediaa, draamaa ja tälläkertaa yllättäen musikaali/tanssiesityksiä. Aivan kelpo viihdettä telkkarista katsottuna arki-iltana.The Italian Job (2003). Ohjaus F. Gary Gray ja näyttelijöinä mm. Mark Wahlberg, Charlize Theron ja Edward Norton. Hauska toiminta/ryöstelyelokuva Ocean's Eleven tyyliin. Hyvät näyttelijät ja aivan kelpo juoni. Sellaista perus viihdettä, joka viihdyttää joka kerta.

1 kommentti:

Markka kirjoitti...

Samaa mieltä Jeffrey Dean Morganista. Kuuma! Siitä ilosta vois tonkin pätkän kattoa uudestaan.