2009-09-12

Pikku-Hawk

Poika on haaveillut skeittilaudasta jo keväästä asti. Nyt löytyi sitten kirpparilta sellainen neljällä eurolla, ja ranne suojat eurolla. Saa alkaa harjoittelemaan kypärä päässä (edes vähän sitä tasapainoa). Poika luulee itseään suunnilleen Tony Hawkiksi Vanssit jalassaan. Onhan se hyvä että on itsetuntoa. Itsekkin olisi kiva kokeilla, mutta pitäisi olla joku joka vähän edes tietäisi miten se tapahtuu. Olen aina halunnut koittaa myös lumilautailua ja surffausta. Joku vetää puoleensa tuollaisissa lajeissa.


Kirpparilla oli mennyt jo hyvin tavaraa, kun kävin iltapäivällä viemässä lisää tavaraa. Illalla leivoin pitsaa ja katoin elokuvaa. Miehellä oli kaverin 40v. juhlat, joten sain nauttia elokuvasta aivan rauhassa.
Jätä se! Älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin (2009). Ohjaus Ken Kwapis ja näyttelijöinä mm. Ginnifer Goodwin, Justin Long, Jennifer Aniston, Ben Affleck, Scarlett Johansson, Bradley Cooper, Kevin Connolly, Jennifer Connelly ja Drew Barrymore. Romanttista draamaa, ja ehkä vähän komediaakin. Luulin elokuvaa paljon komediallisemmaksi, mutta tämähän oli jopa melko vakava, ainakin osaksi. Miesten ja naisten välistä väärinymmärrystä, toiveita tulevaisuudesta, katkeruutta valinnoista, omien atteiden mietiskellyä. Mukava elokuva, joka kyllä tyydyttää sen romanttisen puolen (varsinkin Ginnifer goodwin ja Justin Long oli mieleeni), mutta jäin kyllä kaipaamaan sitä komedian puolta enempi. Tai sitten tämän elokuvan huumori ei vain oikein uponnut minuun täysillä. Kannattaa silti katsoa, sillä hyviä näyttelijöitä on saatu kasaan melkoinen läjä.


Image and video hosting by TinyPic
Yöllä piti vielä kaivaa kamera esille ja kuvailla vähän kynttilälyhtyä. Kauniita varjojakin heitti seinälle ja kattoon.

Ei kommentteja: