2009-09-28

Jotain valmista

Eilen sain kaikki nahkaiset kenkäni huollettua. Putsasin harjalla ja laitoin sitten pintaan vahaa. Kengät pysyy paljon pidenpään hyvinä, kun viitsii vähän nähdä vaivaa. Yhdet kengät sai uudet paulatkin. Kesäkengät laitoin varastoon ja tilalle kannoin talvikengät. Kenkätilanne näyttää hyvältä, joten ei sitten uusia tarvitse ostaakkaan vielä tälle talvelle.


Image and video hosting by TinyPic


Tänään sain valmiiksi ihanat säärystimet. Ensikertaa kokeilin tehdä palmikoita, ja hyvinhän se näytti onnistuvan. Lankana musta Novitan Tiina (40% puuvillaa, 40% akryyliä ja 20% villaa). Varmasti lämmittää kivasti talvella.


Image and video hosting by TinyPic


Lauantain ja tämäpäivän kirpparireissu oli hyvä. Tytölle kaksi Benettonin paitaa, Marimekon yöpaita, vaaleanpunainen paita, uimapuku, kaksi Muumi ohjelmaa ja minulle kolme lasista kulhoa. Kaikki yhteensä 15€. Ei paha.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

8 kommenttia:

Peppiina kirjoitti...

Kivoja kuvia taas! Hauskat säärystimet, pitäisi kanssa tehdä jotkut vastaavat, yksinkertaiset ja kauniit!

Loistavia kirppislöytöjä myös!!

piparminttu kirjoitti...

Kauniit ovat minustakin säärystimesi. Minulla palmikot vielä ihan tuntematonta kauraa, mutta ehkä esimerkkisi innoittamana kokeilen joskus. Jos vain löytäisi hyvän ja selkeän ohjeen, kuinka se tapahtuu.

Heli kirjoitti...

Ihanat noi pitkävartiset kengät! Ja säärystimet on tosi kivat, hirmu siistiä jälkeä. Ja oi miten ihana toi raitayökkäri!!

Suvi kirjoitti...

Nuo säärystimet oli kyllä erittäin helppo tehdä, kun oli hyvä ohje. Luulin palmikoita paljon vaikeammaksi. Piparminttu, jos hauat ohjeen noihin, niin voi kirjoittaa sen vaikka sun blogin kommenttilootaan.

Nuo pitkävartiset saappaat olen löytänyt joskus muutama vuosi sitten kirpparilta. Muistaakseni maksoin niistä 5-10€. Ne on sellaset mun tyyliset.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Ihanat on noi sun saapikkaat! Tosi mageet! Ja tosi hyviä löytöjä olet taas tehnyt!

Paivi kirjoitti...

Kivoja kirpparilöytöjä! Minustakin on ihana ostella tytölle kaikkea kivaa kirpparilta :)

Ja ihanaa uutteruutta tuollainen kenkien hoito - minunkin *pitäisi*...

piparminttu kirjoitti...

Kirjoita ihmeessä Suvi, jos vain viitsit! Olisin iloinen. Sitten pitäisi vaan joskus saada kokeiltua, mutta olisihan se askel siihen suuntaan :)

Sitten toinen kysymys, joka juolahti mieleeni: millä vahalla vahaat kenkiäsi? Minulla on nahkakenkiä, joita en ole suojannut muulla kuin kosteussuojasuihkeella, paremminkin voisin toimia.. Löytyikö käyttämäsi vaha ihan perusmarketista vai jostain erikoisliikkeestä?

Suvi kirjoitti...

Kenkävahan merkki on Boston. Sarjassa on erilaisia hoitojuttuja kengille. Tuo mitä mulla on joku kenkä vaha. Se tekee vattähylkivän pinnan kenkiin. Prismasta löytyy ja varmasti kenkäkaupoistakin. Noin vitosen purkki. Sitä ensin puhdistetun kengän pintaan ja sitten vahan vähän imeydyttyä vanhalla sukalla kiillotetaan.