2009-09-04

Oma elämä elokuvan roolitus

Mikaelalta nappasin tämän tällaisen elokuva/omaelämä jutun. Viimeyönä en saanut kunnolla nukuttua, ja mietiskelin sitten vain tätä. Oikeasti erittäin vaikea, aikanin minulle.


Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva, kuka esittäisi sinua, ihastuksen kohdettasi, parasta ystävääsi, vanhempiasi ja pahinta vihollistasi?


Minä itse voisin olla Maggie Gyllenhaal. Ei niin kovin pintaliito tyyppi, ja elelee mielestäni melko rauhallista ja normaalia elämää. Tyylikin on yleensä melko rento, niin pukeutumisessa kuin muussakin olemuksessa. (Ja vaatimuksena oli ehdottomasti tummat hiukset.)
Ihasutkseksi kävisi oikein hyvin Jake Gyllenhaal. Tai oikeastaan se nyt oli selvä valinta. (Nyt tuo "minä itse" valinta tuntuu kyllä vähän hassulta, mutta olkoot.) Gyllenhaal on ollut jo kauan yksi suosikeistani.
Paras ystäväni voisi olla vaikkapa Amy Adams. En nyt keksi oikein hyviä selityksiä tälle, mutta varmasti Amyllä on yhtä hyvä huumori kuin ystävälläni.
Äidistä tuli heti mieleen Jamie Lee Curtis. Ehkä vähän ulkonäöltä samaa kuin äidissäkin. Ja suunnilleen saman ikäinen ja pituinen kuin äitini.
Viholliseni vois olla Cameron Diaz. Vaikka pidänkin hänestä oikeasti, olisi hän silti sopiva tähän. Osaisi varmasti näytellä ärsyttävää akkaa.1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Aika mielenkiintoinen ajatus tuo elokuvahomma... toivottavasti minä nyt saan nukutuksi ensi yönä! :D