2009-09-03

Kokkisota

Koko päivä ollaan oltu mummulla ja pappalla Lohtajalla. Lapset liekki käpylehmillä, rakensi pahvilaatikosta telkkarin ja riitelivät siitä kumman kumisaappaasta hakevat jäätelöä... Itse leikein kokkisotaa. Tein mustaherukoista, punaherukoista ja karviaisista 13 litraa hilloa. Ruoaksi viisi litraa jauhelihakeittoa (saa mummu laittaa loput pakkaseen, onpahan sitten valmiiksi toiselle päivälle). Ja vielä jälkkäriksi pellillisen raparperipiirakkaa. Keitto ja piirakka oli oikein hyviä, hilloa en maistanut, mutta täti sanoi sen maistuneen hyvältä.


Image and video hosting by TinyPicEilen katsoin elokuvan (liekö elokuva vastapainoa edelliselle elokuvalle) Mamma Mia! (2008). Ohjaus Phyllida Lloyd ja näyttelijöinä mm. Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan ja Amanda Seyfried. Vaikka en ole mikään super Abba fani (myönnän kyllä omistavani heidän kokoelmalevyn), niin elokuva upposi minuun ihan hyvin. (Pidän kyllä musikaaleista lähes aina.) Rosoiset lauluosuudet oli ihan hyviä, vaikka Amanda Seyfriedistä en niin pitänytkään. Sen sijaan miehet (Firth, Brosnan ja Skarsgård) oli loistavia. Juonihan tässä ei ollut häävi, eikä elokuvassa muutenkaan ollut mitään sävähdyttävää, silti pidin tästä jostain syystä.

4 kommenttia:

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Ai kun ihanalta kuulostaa teidän touhuilut!!! Pientä päivitystä tein blogiisi ja jäi mieleen nuo teidän Venetsialaiset. Aivan huipulta kuulosti nekin! Onko noilla juhlilla pitkäkin perinne???

Suvi kirjoitti...

Venetsialaisia taidetaan (ainakin minun tietääksieni) viettää vain täällä meillä päin. Wikipediasta löyty vähän tietoa (http://fi.wikipedia.org/wiki/Venetsialaiset). Eli nähtävästi juhlillä on melko pitkä perinne.

Mukavaat juhlat ne onkin. varsinkin kun olen syksyihminen.

Anonyymi kirjoitti...

Sä olet kokannut urakalla, oikein rupesi ahdistamaan oma saamattomuuteni ;O) Mamma Mia on yllättävä leffa, kuvittelin etten pitäisi siitä lainkaan ja olen katsonut sen nyt kahdesti, aina oppii...

Suvi kirjoitti...

Sitä kun on vain kotona, eikä tee niinsanottua oikeaa työtä (jota toivottavasti kohta löytyis), on kyllä kiva kun saa tehdä jollekkin jotain avuksi. Tuntee itsensä ehkä hiukka hyödyllisemmäksi.

Ehkä sellasista elokuvista (esim tuo Mamma Mia!) sitten pitääkin, kun odotukset ei ole kovi korkealla. Yllätys oli minullekkin.