2009-08-31

Puolukka

Image and video hosting by TinyPic


Eilinen oli lojumispäivä. Kurkku oli niin kipeä (ehkä sitten siitä vesisateessa lenkkeilystä) että ei huvittanut tehdä mitään kummempaa. Lueskelin kirpparilta ostamaani Oliviaa ja söin kekkereiltä ylijäänyttä porkkanakakkua, kupissa kuumaa vihreää sitruunateetä.


Image and video hosting by TinyPic


Koska nyt alkaa olla puolukka aika, tein marjapuuroa ruoaksi. Se on parasta syödä mustasta astiasta. Näytää näin hienommalta. Hyvää ja terveellistä (vielä kun tekee puuron kaura-mannasuurimoita eikä pelkästä mannasta).


Illalla kävin katsomassa uuden Harry Potterin toiseen kertaan, kun oli halvat liput. Kyllä oli oikeasti hyvä elokuva, ja hyvin kestää useamman katselukerran.

8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Oireesi kuulostaa samalta mitä minulla oli :( Toivottavasti tauti menee pian ohi! Nam mitä herkkuja sinulla onkaan ollut, porkkanakakku on yksi minun lemppareista! Puolukkapuurokin on tosi hyvää. Itse käytän täysjyvämannasuurimoita, juuri sen vuoksi että ovat vähän terveellisempiä kuin valkoiset :)

Paivi kirjoitti...

Me käytiin puolestaan eilen Nuuksiossa keräämässä puolukkapuurotarpeet :) marjapuuro on niin hyvää! Ensi viikonloppuna tulee äiti pohjoisesta kylään, joten pitää hänet yllättää omatekemällä, itsekerätyistä puolukoista tehdyllä puurolla :)

Suvi kirjoitti...

Ärsyttää kyllä niin tämä flunssa, tai mikälie tauti. Just kun innostuin taas kesän jälkeen lenkkeilemään, niin tulee sit sairaaksi. Sitten sitä miettii onko tämä laiskuutta vai vain fiksua olla lähtemättä lenkille. Vielä on kyllä sellanen olo että ei tulis mieleenkään mennä lenkille.

Suvi kirjoitti...

Meillä pakkasessa vielä viimevuotiset marjat, mutta kohta pitää mennä metsään lisää kerämään.

Ja tuolla Nuuksiossa olis kiva joskus päästä käymään (kuten niin monessa muussakin paikassa).

Marika kirjoitti...

Kannattaa tosiaan levätä jos on flunssainen olo. Itse menin toissaviikolla jumppaan flunssassa ja ei siitä ainakaan hyvä olo tullut, päinvastoin! Kun malttaa muutaman päivän levätä niin kyllä se olo siitä alkaa kohentua ja sitten voikin lähteä varovasti kokeilemana lenkkeilyä.

Heli kirjoitti...

Hei, mistä saa täysjyvämannasuurimoita..?? Minä käytin niitä aikanaan, mutta nyt en enää löydä mistään!! En ees Prismasta jossa nyt on kaikkee.. Kauramanna onkin sit seuraava vaihtoehto, valkoset on niin.. valkosia. =D Puolukkapuuro ois hyvää, mutta meillä ei lapset tykännyt yhtään. Harmi, ei viitti itelleen vaan tehä.

Suvi kirjoitti...

Täysjyvämannasuurimoita en ole kyllä nähnyt, mutta tuo kauramanna on hyvää. Marjapuuro säilyy onneks hyvin jääkaapissa, niin voi tehdä vain itsellekkin, meillä tosi lapsetkin syö sitä (vähän).

Marika kirjoitti...

Minä olen ostanut täysjyvämannasuurimoita ihan perus-marketista (olikohan K-Super tai Prisma). Luulisin kyllä että pitäisi löytyä isommista marketeista.