2009-10-22

Aamunkoi

Ilmoittauduin eilen työnhakijaksi työkkäriin. Maanantaina pitää mennä sitten vielä Kelalle ilmoittautumaan työttömäksi. Eipä ole koskaan aiemmin tarvinut työttömänä olla. Samalla kävin kiertämässä nopeaa kirpparilla. Tytölle löysin ensitalveksi Eccon talvikengät kuudella eurolla.


Image and video hosting by TinyPic


Leivoin päivällä tytön lauantaina vietettäville synttäreille torttuja ja kaurakeksejä. Samalla hernekeitto porisi hellalla. Hyvää tuli kaikista kokkauksista. Täytyy vain leivonnaiset piilottaa, lähinnä siis itseltäni, jonnekkin kaapin perille.


Kaupassa käydessä piti ostaa itselle lukemista. Nyt taitaa mennä hetki muissa maailmoissa. Yritän kyllä raahautua lenkille myöhemmin illalla. (Tai sitten en.)


Image and video hosting by TinyPic

6 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Söpöt tytön saappaat olet kyllä löytänyt. Kirpparit on kyllä kivoja paikkoja, jos vaan on aikaa kierrellä, voi tehdä joskus tosi hienoja löytöjä.

Minäkin tykkään lukea, luen kirjaa vähintäänkin joka ilta ennen nukkumaanmenoa. Ne vievät joskus mukanaan ja tosiaan kaiken muun tekemisen voi silloin siirtää tuonnemmaksi :)

Nam, suloisen pieni joulutorttu!! Toivottavasti saat piiloteltua juhliin saakka :)

Suvi kirjoitti...

Nyt kun olen vai kotona, siis työttömänä, niin on aikaa kierrellä kirpparilla. Sieltä kyllä tekee hyviä ja halpoja löytöjä. Aina ei tarvitse ostaa uutta.

Jos on oikein hyvä kirja, niin siihen maailmaan oikein uppoaa. Se on hienoa.

Ja pakko myöntää, että muutaman tortun söin...

Anonyymi kirjoitti...

Jahans, Twilightia pukkaa ;O) en olekaan lukenut kirjoja suomeksi joten en osaa kommentoida onko kääntäjä tehnyt hyvää jälkeä vai ei. Veikkaan kuitenkin että sinulle käy kuten minulle ja ahmit kirjan hyvin nopeasti.

Päivi kirjoitti...

Kivat kengät löysit tytölle :)
Ja hyvän näköinen torttu, tuoreenahan ne kaikki leipomukset maistuu parhaalle ;)

PS: Kiitti säärystinohjeen kuvasta, tekaisimpa minäkin omani!

piparminttu kirjoitti...

Hyvännäköiset kengät olet löytänyt! Ja hintakin on mainio. Ja Aamunkoi! Sinusta ei varmaan hetkeen sitten kuulukaan ;) Ehkä pitää minunkin lähteä kirjakauppaan, kirjastossa näytti olevan 36 ihmisen jono..

Suvi kirjoitti...

Pakkohan tuo kirja oli ostaa. Kyllä se täytyy löytyä kirjahyllystä. Meilläkin kirjastossa oli melkoinen jono, joten se ei ollut edes vaihtoehto.

Nyt on kyllä kaikkea muuta, joten pääsen lukemaan kunnolla kirjaa vasta sunnuntaina. Toki vähän olen sitä jo lueskellut. Mutta en vielä sellaisella aamusta-iltaa-välillä-vain-vessaan tyylillä.