2009-10-13

Lyhyt

Eilen lyheni taas hiukset. Aika lyhyt tuli, mutta sitähän pyysin. Poika kyllä sanoi että näytän aivan mieheltä. Miltähän mahdan näyttää mekko päällä?


Objectin mekko löytyi kirpparila, myöskin eilen. Hintakaan ei paha 2€. Alunperin se oli kyllä harmaa-sini sävyinen, eli minulle liian värikäs. Pesin sen sitten illalla mustan väriainepaketin kassa. Nyt on paljon parempi.


Image and video hosting by TinyPic

10 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Hiukset ei ole lainkaan liian lyhyet, tosi sopivat sinulle. Miten ihmeessä teet niin edullisia ja hyviä löytöjä kirppareilta? Vai onko siellä yleensä halvemmat hinnat kuin täällä Tampereen seudulla? Täältä ei oikein löydy mitään edullista kirppareilta...

Suvi kirjoitti...

Ehkä mulla on hyvä tuuri, kun löydän hyviä juttuja. Mutta uskon kyllä että täällä on vähän halvempi hintakin kirppareilla.

Itse kyllä tykkään tästä lyhyestä mallista. Ja selitin kyllä pojalle, että ei hiusten pituus kerro onko tyttö vai poika.

Heli kirjoitti...

Kiva mekko ja kiva tukka. Mutta miten ihmeessä teet näitä kuvia näin, että yhdistät kaksi kuvaa ihan ettei ollenkaan huomaa niissä mitään rakosta??

Suvi kirjoitti...

Mulla on kuvankäsittelyohjelma Gimp (ilmaisohjelma jonka voi ladata netistä). Lyhyesti selitettynä (eikä varmastikkaan oikein termein):1.Rajaan toisen kuvan. 2.Käännän rajatun kuvan pailikuvaksi (näin esim seinän varjot on liitoskohdasta edes vähän saman sävyiset). 3.Liitän rajatun kuvan toiseen (mahdollisimman tarkasti tuosta jalkalistan kohdalta). 4.Sitten käytän rajakohdassa kloonaustyökalua ja tuhrintatyökalua. 5.Lopuksi rajaan viellä kokokuvan.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuo näyttää särmikkäältä, ei mieheltä ;O) Tosin pieni poika ei tuollaista voi vielä tajuta ;OP

Pieni Lintu kirjoitti...

Tukka on hieno ja sun kasvot ovat niin sirot ja nätit, että ei kyllä voi mieheksi luulla! :D

Toimiiko tuo Gimp Windowsissakin, eikö se ole Linuxille? Jaa..en oo varma..meillä se on asennettuna Linuxiin ja mä en osaa yhtää käyttää sitä, jotenkin sekava ku kaikki on eri ikkunoissa. Mutta se on vaa mihin tottuu, ite käytän Corel Photopaintia. ;)

Suvi kirjoitti...

Kyllä se toimii Windowsillakin. Kokeilemalla ole itse opetellut kaikki. En kyllä osaa sillä tehdä kuin vähän vain jotain. Olis kiva joskus opetella kunnolla kuvankäsittelyä.

Suvi kirjoitti...

Kyllä se toimii Windowsillakin. Kokeilemalla ole itse opetellut kaikki. En kyllä osaa sillä tehdä kuin vähän vain jotain. Olis kiva joskus opetella kunnolla kuvankäsittelyä.

Paivi kirjoitti...

Ihanan sähäkkä tukka ja söpö mekko!

Minullakin on Gimp tässä pikkuläppärissä, kun ei tähän muuta saisi asennettukaan. Ihan toimiva ohjelma on tosiaan Windowsissakin, ja vielä ilmainen :)

Suvi kirjoitti...

Olis kyllä kiva opetella sitä käyttämään vielä paremmin. Nyt osaan vain muutamia juttuja.