2009-10-31

Linna ja ritarit

Tyttö sai viimeviikonloppuna synttärikortiksi serkun tekemän linnan. Poika tykästyi siihen niin, että serkun piti tehdä hänellekkin linna (alunperin väritön, mutta poika väritti kaikki osat itse). Ja tekipä serkku muutaman ritarinkin linnaan. Nyt linnoilla ja ritareilla on leikitty koko viikko. Poika on askarrellut itse toisenkin linnan ja kaikenlaisia tykötarpeita. Osat voi laittaa sinitarralla paikoilleen. Nyt näyttää ritarit nukkuvan omissa sängyissään ja vartioiden vahtivan linnaa ovenpielissä. Halvalla saa ainakin meidän lapset tyytyväisiksi. Ja hyvä niin.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

4 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Ei lapset kaipaakaan mitään uutta ja hienoa, viimeisen päälle valmiiksi mietittyä ja tehtyä. Vaan itsetehtyä ja mielikuvitukselle tilaa antavaa. Siksi mä olenkin aina vastustanut valmiita leluja, palikat yms on hyviä.

piparminttu kirjoitti...

Ihanan symppis linna!
Me leikittiin siskoni kanssa aikoinaan monta päivää pihalla rakentaen kivistä taloja kiviset ja soraset -hengessä. Siitä kivikaupungista tuli ihan maailman hienoin! Kuviakin taitaa jossain albumissa olla, toivottavasti.

Marika kirjoitti...

Tosi hieno linna! Voin vaan kuvitella että lapset tykkää tuollaisista, kun tekisi mieli itselläkin päästä leikkimään tuolla :)

Suvi kirjoitti...

Me leikittiin myös pienenä kaikilla itse tehdyillä jutuilla. Serkun kanssa paperinuket (tai lähinnä niiden teko ja suunnittelu) oli yks parhaista leikeistä.