2009-10-13

Mitä et vielä tiennyt minusta

Sain mieltä lämmittävän blogi-tunnustuksen The Hangman´s Jokesin Paiviltä. Kiitos siitä.Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:

Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta


1. Saan koskettua kielellä nenänpäähän. Mahtavaa, kuinka tärkäe taito.


2. Pidän kovasti elokuvista, se nyt ei varmaan ollut kenellekään uusi tieto. Mutta en jaksa katsoa mitään vanhoja elokuvia vaikka ne olisi klassikoitakin. Yritän kyllä aina välillä, mutta kylläpä ne jää katsomatta kumminkin. Jotku on tietysti poikkeuksia, kuten esimerkiksi Loma Roomassa ja Cherbourgin sateenvarjot.


3. Olen ollut kohta kuusi vuotta kotona lasten kanssa. Tästä huolimatta en ole ollenkaan tavallinen kotiäiti tyyppinen (kait siihenkin on olemassa jonkinlainen standardi).


4. En pidä Taru Sormusten Herrasta elokuvatrilogiasta. Kerran olen ne kyllä vain katsonut. Ehkä yritän katsoa ne uudelleen. Jospa sitten pitäisinkin.


5.Olen hidas lukemaan. Ehkä minulla on jonkinlainen lukihäiriö, koska teen paljon myös kirjoitusvirheitä.


6. Haluaisin olla jossain superhyvä (no kukapa ei). Mutta olen kaikessa vain sellainen tavallinen keskivero. Tylsää. Miksi en ole vaikka pianovirtuoosi, rallikuski tai pikajuoksija.


7. Olen ostanut jo lähes kaikki joululahjat.


Nyt on tainnut kiertää tunnustus jo lähes kaikissa blogeissa, joten en laitakkaan sitä enään eteenpäin. Mutta kaikki blogit missä käyn säännöllisesti, ansaitsee tunnustusta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Apua, siis ostanut lähes kaikki joululahjat? Ehkä sun pitäisi harkita uraa personal shopperina ;O)

Paivi kirjoitti...

Yhdyn Mikaelaan - hurjaa tehokkuutta tuollainen, sanoo ihminen, joka ei ole vielä edes ajatustakaan lotkauttanut joululahjojen suuntaan ;-)

Monilla meistä on suuri kynnys siihen, että pitäisimme itseämme superhyvänä jossain. Jokainen on kuitenkin hyvä jossakin asiassa! Sinä olet mm. näppärä käsistäsi, eli ei kannata väheksyä omia taitojaan ja kykyjään :)

Suvi kirjoitti...

Mutta hei, ottakaa huomioon että lorvailen vain kotona, joten mulla on sitä aikaa käydä jouluostoksilla.

Mulla on tapana ostella lahjat valmiiksi kaappiin pitkin vuotta, jo kesäalesta ja muistakin tarjouksista. Enkä niitä edes osta kovin pajoa, maailma hukkuu tavaraan muutenkin. Tämä on äidiltä peritty tapa, luultavasti hänelläkin jo suurin osa joululahjoista ostettuna.

piparminttu kirjoitti...

Mäkin olen aiemmin aloittanut hyvissä ajoin joululahjaostelun, mutta en tänä vuonna! Tai on minulla yksi vikaan mennyt synttäriostos, siitä taitaa tulla jonkun joululahja.. Mutta olen myöhässä tavanomaisesta vuoden kierrostani! Ei kannata ehkä ottaa kuitenkaan stressiä asiasta :D

pst. en muuten usko, että lorvailet siellä kotona. Kyllä lapset tuppaa pitämään kiireisenä!

Suvi kirjoitti...

Itsekkin osaan olla stressaamatta joulusta. Minä vain nautin siitä.

Mun kyllä täytyy myöntää, että mulla tulee aika pitkäksi kotona. Teen yleensä kaikki pakolliset kotityöt yhdessä rytäkässä, koska en todellakaan jaksa viettää kokopäivää niiden hoitamiseen. Sitten onkin loppupäivä ns. vapaata. Ruokaakin teen aina pariksi päiväksi valmiiksi, joten senkin voi sitten vain lämmittää.

Lapsetkin on reippaita ja leikkivät yleensä aivan kaksistaan. Joten aivan joutenhan sitä sitten loppupäivä ollaan.