2009-10-07

Mikä myrsky?

Odotin tältä päivältä kovaa tuulta ja sadetta. Olin ajatellut nauttivani päivän sohvan nurkassa kirjan kanssa. Mutta mitä, puolilta päivin aurinko alkoi paistaa. Se kyllä voi joskus latistaa tunnelmaa. Sain sitten auringon valossa siivottua kyllä työhuonetta, olinkin pitkittänyt sitä jo aivan liian pitkään. Sukkaakin sain kudottua. Ja keitettyä kaksi kattilallista ruokaa. Toisessa jauhelihakeittoa ja toisessa kasvissosekeittoa. Keiton kanssa nautin postin tuomasta Toastista.


Image and video hosting by TinyPic

4 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Minä myös odotin oikein kunnon syysmyräkkää, tuulta, myrskyä ja vettä. Mitä vielä? Pikkuisen kovemmin tuuli aamulla ja vettä tuli, mutta siihen se sitten jäi ja aurinko alkoi paistaa. Kyllä tällä kertaa aurinko masensi meikäläistä :-( Seuraava KUNNON myrskyä odotellessa...

Suvi kirjoitti...

Syksyllä myrsky on ihanaa. (Ja varsinkin kun takapihan suuret lahonneet puut on kaadettu pois.) Kun vettä sataa niin, ettei ulosmenoa edes viitsi harkita, voi käpertyä sohvannurkkaan ja lukea. Syksy on kyllä mukavaa aikaa.

Tarja kirjoitti...

Oletko sinäkin syntynyt syksyllä? Minä olen, sanontahan kuuluu jotenkin niin, että siitä vuodenajasta pitää eniten jolloin on syntynyt.

Suvi kirjoitti...

Tammikuussa olen kyllä syntynyt. Pidän siitä oikeasta talvestakin oikein paljo. Mutta uskon syvästi että oikea paikka johon minun olis pitäny syntyä, on joku keski- tai etelä-eurooppa. Jonnekkin lämpimään.

Mutta kyllä pidän vuodenajoistakin.
Kunhan kesä olis kunnon lämmin, ja talvi kunnon kylmä. Mutta kun se nyt viimevuosina on ollut vähän toisenlaista. Loskaa koko talven, se on tylsää. Alkukevään voisin skipata kokonaan. Sitten vasta kun vihertää, edes vähän, on mukavaa.