2009-10-03

Depp

Eilen tuli vihdoin ja viimein tänne meillekkin teatteriin Public Enemies. Ja tietysti se piti mennä katsomaan. Ja taas tuli todistettua se, kuinka hyvi näyttelijä Depp on. Jos saisin katsoa loppuelämäni vain yhden näyttelijön elokuvai, niin eikähän tuo valinta olisi aika selvästi Johnny Depp. Muut tämän viikon elokuva valinnoista ei sitten olekkaan ollut niin hurmaavia.Public Enemies (2009). Ohjaus Michael Mann ja pääosissa Johnny Depp, Christian Bale ja Marion Cotillard. 30-luvulle sijoittuva tosipohjainen gangsterielokuva. Pahiksena hurmaa itse Depp. Ihan loistavan roolityö jälleen häneltä. Myös Cotillard ja Bale näyttelee hyvin, ja molemmista pidän paljon. Mutta silti tämän elokuvan tärkein juttu on Depp ja hänen karismansa. Elokuvassa on kuvattu hienosti myös tuota 30-lukua, autot, puvut, musiikki, kaikki on hienoja. Pidin siis kovasti tästä. Suosittelen katsomaan, ainakin Deppistä pitävien.Rent (2005). Ohjaus Chris Columbus ja näyttelijöinä mm. Anthony Rapp, Adam Pascal, Rosario Dawson ja Jesse L. Martin. Rockmusikaali East Villagessa asuvista boheemeista nuorista. Laulut on ihan hyviä, mutta muuten kyllä elokuva jää vaisuksi. Jos musikaalesta pitää, kuten minä, niin tämä on kiva peruselokuva, mutta muiden kannattaa kyllä jättää väliin.Roolimallit (2008). Ohjaus David Wain ja näyttelijöinä mm. Seann William Scott, Paul Rudd ja Christopher Mintz-Plasse. Komedia kahdesta ehkä vähän elämäänsä kyllästyneestä myyntimiehestä. Periaatteessa hauska elokuva. Hyvät näyttelijätkin tällaiseen elokuvaan. Mutta joku tökki pahasti joko elokuvassa tai sitten minussa. Nauroin ehkä pari kertaa elokuvan aikana. Ei siis hyvä komedia. En suosittele.Jane Austen -lukupiiri (2007). Ohjaus Robin Swicord ja näyttelijöinä mm. Kathy Baker, Emily Blunt, Maria Bello, Maggie Grace ja Hugh Dancy. Ihmisuhde draamaa muka Jane Austen hengessä. Ei kyllä auennut yhtään minulle. Tylsä ja muutenkin tökerö elokuva. En suosittele.


Kuvat täältä ja täältä.Nyt aloitan yrittämään pleikkarin ja tietokoneen yhdistämistä. En ole mikään tietokonenero, joten saa nähdä miten käy. Jos siis jollain on neuvoja miten saan pleikkarin nettiin mokkulan kautta, niin tieto on tervetullut tänne suuntaan.

2 kommenttia:

tiinanen kirjoitti...

Moikka! Eksyin nyt ekaa kertaa blogiisi ja lueskelin näitä vanhempiakin juttuja. Ja tähän on nyt pakko jättää kommentti, koska mä tykkään Jane Austen -lukupiiristä tosi paljon! :) Hauskaa miten makuasioita leffat on. Luin joskus sen kirjankin ja se oli sit taas ihan tyhmä. :)

Suvi kirjoitti...

Se on kyllä oikeasti kiva että kaikki tykkää vähän eri elokuvista ja näyttelijöistä. Joskus kyllä miettii kun on nähnyt omastamielestä huonon elokuvan, että miten sitä on joku kehunut, tai toisinpäin. Toki elokuvien katseluun vaikuttaa oma fiilis. Joskus kun katsoo huonon elokuvan uudestaan se voikin vaikuttaa aivan hyvältä.