2009-10-28

Punainen pannu

Päivällä kirppiksellä kierroksella. Tarkoitus oli etsiä suihkuhanaa, jota ei sitten kuitenkaan löytynyt. Mies yrittää sitä tuolla korjailla, ettei tarvi käydä jääkylmässä suihkussa. Hana on ollut jo kauan rikki, ja sen on aina ennen saanut korjattua. Pitkään siinä on ollut myös ruuvimeisseliviritys, jotta hana ei tiputtaisi vettä. Ehkä on siis pakko myöntyö ostamaan uusi.


Tyhjin käsin en silti kotiin päässyt. Ikean korkea lamppu oli vain kuusi euroa, ja vieläpä samaa taottua metallia (tai ainakin sen näköistä) mikä toisessakin kirpparilta löydestyssä lampussa. Punainen emali kahvipannu oli pakko ostaa, vaikka jo päätin että noita en enään halli lisää, mutta kun hinta oli vain kaksi euroa. Saa tyttö sen sitten vaikka kesällä ulkoleikkeihin.


KappAhlissa kävin ihailemassa Vintage Stories mallistoa. Oli kyllä kauniita vaatteita. Ostin kumminkin vain tuollaisen vaalean höyhen-ruusu-pannan. Posti toi tänään myös luettavaa.


Image and video hosting by TinyPic

2 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Kauniit löydöt. Tuollaista lamppua havittelen meillekin.

Suvi kirjoitti...

Keittiössä on nyt paljon kivempaa, kun ei lukiessa tarvi laittaa isoa valoa päälle ollenkaan. Meillä aika harvoin käytetään kattovaloja muutenkin. Aina vain pikkuvaloja päällä. Paitsi lastenhuoneessa, siellä kyllä kunnon lamppu.