2009-10-29

Nyt se loppui

Forksista on nyt tultu taas tähän tavalliseen maailmaan. Vähän tyhjä olo. Nyt se sitten loppu. Kokonaan. Onneksi ensikuussa tulee sentäs elokuva. Aina kun joku kirja- tai tv-sarja loppuu, käy samalla lailla. On ollut niiden hahmojen kanssa niin kauan, että tuntuu kuin ne jo tuntisi. Sitten yhtäkkiä niistä pitääkin luopua. Onneks kirjat voi lukea uudestaa ja sarjojen dvd-boxit on keksitty.


Kun illat olen viettänyt kirjaa lukiessa, päivät on sitten tehty käsityötä. Harmaat polveen asti ulottuvat palmikko sukat on tarpeen. Minä kun tykkään pitää niitä hameita talvellakin, ja olen vilukissa. Ja Anttilasta alekankasta tein tuollaiset tyynynpäälliset. Harmaata, mustaa ja pinkkiä, minulle sopivat värit. Taidan tehdä vielä muutaman lisää, kunhan keksin millaiset.


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

5 kommenttia:

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Haa.. täällä on vähän samanlaiset fiilikset tuon kirjasarjan suhteen. Mutta nyt bongasin uuden leffan soundrackin joka on MAHTAVA ja sillä on hyvä jatkaa fiilistelyä leffan tuloon saakka :)

Suvi kirjoitti...

Ensimmäisen elokuvan soundtrack on ollut mulla kestosoitossa jo vuoden. Ehkä tuo toinenkin on sitten kun sen saan käsiini.

Marika kirjoitti...

Kauniit sukat ja tyynyt.. ja tuo sun harmaa matto!! Pakko kai joskus opetella virkkaamaan ;)

Suvi kirjoitti...

Kiitos. Se matto on OIKEASTI tosi helppo tehdä. Oulussakin on Taito Shop (josta minä ostin matonkuteen) ja sieltä varmasti saa ohjeenkin tuohon jos vain haluaa. Ainakin täällä kokkolan liikkeessä oli tehty samanlainen (kylläkin paljon paljon pienempi) malliksi.

Marika kirjoitti...

Kiitos vinkistä!! Voisinpa käydä joku päivä TaitoShopissa :)