2009-10-04

Star Trek

Nyt on ollut hyviä elokuvaviikonloppu. Meidän pikkuteatterin pienemmässä salissa nätettiin (nyt vasta!) Star Trek, ja pakkohan se oli mennä katsomaan, varsinkin kun liput oli vain 5,50€. Käytiin siis serkkuni ja kahden muun ystävän kassa se Lauantaina katsomassa. Ja voi että oltiin tyytyväisiä.


Elokuvan jälkeen mentiin vielä serkulle teelle. Leivottiin pikaisesti porkkanasämpylöitä, kun kaikilla oli vähän nälkä. Ilta jatkui kaikenleisia juttuja puhellessa ja musiikkia kuunnellen. Yhtäkkiä kello oli kolme yöllä. On kyllä mukavaa kun on sellaisi ystäviä, joiden kanssa saa olla täysin oma itsensä, eikä tarvi miettiä mitä sanoo, tekee tai ajattelee. Mukavaa siis oli.Ster Trek (2009). Ohjaus J.J. Abrams ja näyttelijöinä mm. Zachary Quinto, Chris Pine, Leonard Nimoy, Karl Urban, Simon Pegg ja Anton Yelchin. Täytyy myöntää että Ster Trek ei ole minulle ennestään ollenkaan tuttu. Mutta täytyy myöntää sekin että nyt odotan innolla jo sauraavaa elokuvaa. Aivan mielettömän viihdyttävä ja mielenkiintoinen elokuva. Näyttelijät vaikutti olevan sopivia rooleihinsa. Tuntui että hymyilin läpi elokuvan. Erittäin positiivistä siis. Suosittelen.


Eilen sain valmiiksi ihka ensimmäiset villasukat, jos siis ala-asteella väkisin neluttuja ei lasketa mukaan. Malli on aivan oma, vain kantapään kohdalla katsoin neuvoa neuvoa täältä. Varsi ylettyy melkein polveen asti, joka on kylmillä ilmoilla kiva. Varsia voi pitää myös rytyssä alhaalla. Tyytyväinen olen näihin. Taidan alkaa naulomaan tänään jotain uutta.


Image and video hosting by TinyPic

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pöö.
Arvaappa oliko jollain sunnuntaina "keski-ikäinen-konservatiivi-olo"(virheellisesti onneksi) ja tämän seurauksena (asiaa jo aiemmin harkinneena) kyseinen henkilö päätyi etuhiuksien spockintamiseen. : )

Suvi kirjoitti...

Jos olo on sellanen, niin on kovasti tehtävä jotain. Tämä kuulostaa varsin hyvältä ratkaisulta.

Heli kirjoitti...

Hauskat sukat! Millonkohan saisin tehtyä loppuun sukat, jotka aloitin vuosia sitten ja joista on vasta toista vartta vähän tehtynä.. on tainnu langatkin kadota jo.. =D

Päivi kirjoitti...

Tosi nätit sukat, ihana värikin noissa!

Suvi kirjoitti...

Syksyllä tulee aina kutomisinnostus. Nyt ajattelin koittaa sukan kutomista. Se kantapää on tuottanut aina ennen ylitsepääsemättömäm esteen. Mutta hyvällä ohjeella, ja ehkä sitten kasvaneella kärsivällisyydellä, sain sen aivan helposti tehtyä. Nyt kudon (tai siis neulon) jo toisia sukkia.

Anonyymi kirjoitti...

Sä vihdoinkin näit Star Trekin ;O) Minähän olen nähnyt leffan "vasta" 3 krt teatterissa, vain ja ainoastaan Quinton takia ;O)
Oli jo aikakin sinunkinlaisen leffahullun tämä nähdä ja kiva kuulla että tykkäsit.
Ja kutomisesta, minä en osaa, en ikinä. Kateeksi käy..

Suvi kirjoitti...

Ei oikein ollut mahdollisuutta nähdä ennenmmin, paitsi jos olis matkustanut jonnekkin muuhun kaupunkiin. Täällä ei oikein pyöri elokuvat tahdissa teatterissa... Muutenkin välillä teatterin elokuvavalinnat ihmetyttää. Tai ainakin niiden niin kova viivästyminen.

Mutta elokuvasta. Nyt oon niin fani. Ja pakko kai alottaa katsomaan se Heroes sarjatkin nyt (onneksi serkulta löytyy ainakin pari kautta). Hymyilin koko illan elokuvan jälkeen...

Anonyymi kirjoitti...

Joskus tuli katsottua Star Trek: ensimmäinen yhteys elokuvateatterissa, mutta sekin on näköjään julkaistu jo 96. Pitäisi varmaan virkistää muistia tätä scifi saagaa kohtaan ja katsoa uusin tuotos, kun näyttää keränneen tasaisesti kiitosta.

Viihdeuutisia kootusti - Kookas

Suvi kirjoitti...

On kyllä niin katsomisen arvoinen elokuva, että voi voi. Minusta ainakin tuli fani.