2009-10-25

Synttärit

Eilen vietettiin tytön 3-vuotis synttäreitä. Päivänsankari oli aivan innoissaan koko päivän. Ja illan juhlissa prinsessamekko päällä. Paljon tyttö sai lahjoja, sekä tavaroita että vaatteita. (Järkyttävää miten nykyään paketoidaan lelut tehtaalla. Ne on lähes mahdoton saada paketista irti. Ja mikä määrä muovia, pahvia ja rautalankoja joutuu kantamaan roskikseen.)


Tein uunipellillisen kakkua, että riittäisi kaikille, ja vain pikku pala jäi jäljelle. Lohirieska-kakkuja oli kaksi, ja siitä jäi myös pikkuruinen pala. Lisäksi oli kaurakeksejä, pikkitorttuja ja Phoeben herkku keksejä.


Juhlat onnistuis siis oikein mukavasti. Talo taisi olla tyhjä yhdeksän jälkeen illalla. (Ja pääsin lukemaan Stephenie Meyerin kirjaa.)


Image and video hosting by TinyPic

6 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Onpa ihastuttava kakku!
Ja lohirieskakku onkin mulle uusi tuttavuus, helppo tehdä ja varmaan hyvää?

Totta puhut noista lelujen pakkauksista! grrr...

Tarja kirjoitti...

ONNITTELUT päivänsankarille näin jälkikäteenkin! Kerro tuosta lohirieskakakusta. Mitä on täytteenä ja montako rieskaa? Onko sitä helppo leikata?

piparminttu kirjoitti...

Onnea tyttärelle, ja vanhemmille!
Minuakin alkoi kiinnostamaan tuo lohirieskakakku, saako toivoa reseptiä?

Marika kirjoitti...

Herkullisen näköinen täytekakku! Ja minuakin kiinnostaisi tuo lohirieskakakku :) Ja mitä on Phoeben herkku keksit?!? :)

Yhdyn mielipiteisiinne noista lasten lelujen pakkauksista, aivan käsittämätöntä miksi lelut pitää pakata noin hankalasti. Kai se houkuttaa pieniä lapsia enempi kun on isot ja hienot pahvit ja koristukset lahjojen ympärillä. Joskus on lapsella lahja on jäänyt nurkkaan käyttämättömänä lojumaan sen jälkeen kun se on paketista poistettu, koska ilmeisesti ei ole enää ollutkaan niin houkutteleva ilman krumeluuria pakkausta.

Suvi kirjoitti...

Laitan tuon lohikakun ohjeen tänne, kunhan saan kirjan luettua.

Nyt piti nousta hetkeksi sohvannurkasta ja ladata soittimeen uutta musiikkia (Musen uusi). Ja lähteä kävelylle. Pakko edes vähän eilisiä kakkuja sulatella. Tuskin ne tuossa sohvalla lukiessa nimittäin minnekkään katoaa, sen verran paljon tuli syötyä.

Ja totta, että hieno paketti houkuttaa, mutta sitten se saattaa avattuna jäädä nurkkiin kun ei enään kiinnostakkaan. Ei kovin järkevää, sanon minä, ja varmaan moni muukin.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Nam mitkä tarjottavat teillä on olleet! Minäkin odotan tuon rieskakakun ohjetta innolla!

Meillä käynyt noitten lelujen kanssa vähän samoin. Eli kun ovat vielä pakkauksissaan, niin kiinnostavat enemmän. Sitten vieraat ihmettelevät että jo on kumma kun ei lahja kiinnosta...

Minäpä lähden huomenna kirjaostoksille :) Tosin enää muutama sivu luettavana englanninkielisenä, mutta sittenhän voi taas kerrata suomenkielisenä :)