2009-10-20

Jamo

Veli kävi eilen kylässä ja vei minun etukaiuttimet lähtiessään. Toki ne oli hänen, ja vain minulla lainassa, joten en pitänyt tuota kovin pahana juttuna. Sain häneltä kyllä sitten aivan kelpo viritinvahvistimen tilalle. Mutta edelleen minulta puuttui siis ne yhdet tärkeät osat äänentoistosta.


Tänään oli siis pakko käydä ostamassa uudet kaiuttimet. Lattiamalliset Jamot oli tarpeeksi tehokkaat, kuulosti aivan riittävän hyvältä ja hintakin oli aivan tarpeeksi matala. Nyt sitten vain testaillaan musiikkia kuunnellen, ja ehkä joudun jonkun elokuvan illalla katsomaan. Nyt pitäis vielä tuo telkkari saada vaihdettua, mutta ehkä työttömyys uhan alla ei siihen ole varaa. Ja tuskin meidän joulupukkikaan on niin varoissaan, että voisi haluamani mallin meille paketoida.


Image and video hosting by TinyPic

6 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Mahtavat Jamot! Meilläkin oli aikanaan miehen vanhat, iiisot, pyörien päällä olevat Jamot, joihin minä vähän kyllästyin kun olivat niin isot, ja muutettaessa nykyiseen kotiimme sovimme, että vaihdamme ne pienempiin.

Pieni Lintu kirjoitti...

Meillä on etukajarit sellaset jätti-Jamot..niiden päälle mahtuu paljo tavaraa.. :D Vahvistin on joku sikavanha mutta toimii ja on ees 5.1..keskikajari löytyy..takakaiuttimet on menny rikki, mutta ehkä vielä joskus.. :)

Marika kirjoitti...

Kyllähän kunnon kaiuttimet pitää olla että voi kuunnella musiikkia! Onhan ne monesti isoja eikä kovin sisustuksellisia, mutta sehän nyt ei niissä olekaan tärkeintä :)

Suvi kirjoitti...

Nuo kyllä aika hyvin passas sisustukseenkin, kun on tummat. Vahvistimeen ei saa kuin etukajarit, joten mitään kotiteatteria ei meille voi rakentaa. Aivan riittävän hyvin noistakin ääntä lähti, illalla testaillessa. Toisaalta vaihdan niin usein järjestystä, että taitais olla melkonen järkkääminen aina kaiuttiminen kanssa. Ja elokuviakin katson yleensä vasta lasten mentyä nukkumaan, joten kovin suurta meteliä niistä ei sitten voi kuitenkaan päästellä.

Pieni Lintu kirjoitti...

Meillä ainakin leffat katotaa nykyään kuulokkeet päässä, että saa laittaa ääntä tarpeeksi ku lapset nukkuu. :)

Suvi kirjoitti...

Mun pitäis myös hommata kunnolliset kuulokkeet. Yleensä katson yksin elokuvia, kun mies menee aikaisemmin jo nukkumaan, joten yhdet kuulokkeet riitäisi.