2009-10-09

Vessa

Tässäpä vähän meidän asunnon esittelyä. Vessa on just oikean kokoinen, kaikki tarvittava mahtuu sinne.


Seinissä on luultavasti ihan alkuperäinen muovimatto ja alaosan valkoiset laatat on laitettu (edellisin omistajan toimesta) suoraan maton päälle. Matto oli alunperin tummansininen, mutta maalaamista rakastavanan sudein sen sitten hermaaksi (samalla maalilla vetelin myös patterin). Takaseinään laitoin Tapettitalosta tilatun Ritva Kronlundin suunnitelema Lumikide tapetin. Tuo tapetti on niin mun mieleen, ja sopii loistavasti 70-luvun taloon. Lattiaan nakutin laminaatin. Kattolistat ja silikoni pöntön ja laminaatin välistä puuttuu vielä(kin), mutta en viitsi odottaa siihen asti että ne olisi paikallaan, sillä ne voi puuttua vielä viidenkin vuoden päästä.


Peili on Ikeasta, korkea valkoinen kaappi Askosta ja puinainen lääkekaappi Iskusta. Lääkekaapin sain äidiltä synttärilahjaksi (kylläkin omasta pyynnöstä) ja se ei sisällä lääkkeitä vaan meikkipussin, puhdistusaineita, naamarasvoja jne. Haitaaripeili on Halpa-Hallista ja Chat Noir kassi kirpparilta (se sisältää vessalukemista ja ristikoita).


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

5 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Tosi magee!!! :)

piparminttu kirjoitti...

Teil on tosi nätti vessa! Toi lääkekaappi on hieno.. *kateellinen*

Suvi kirjoitti...

Kiitoksia. Tykkään tuosta kyllä paljon. Sillon kun sain sen aikanani valmiikisi, teki mieli lukea siellä kirjaakin, mutta en sitten kuitenkaan viitsiny. Oli se sohvan nurkka silti vähän houkuttelevapi.

Tarja kirjoitti...

Kodikkaan ja selkeän näköinen. Tosi kiva. Innolla odotan oven avautuvan seuraavaan paikkaa kodissasi....

Suvi kirjoitti...

Tykään selkeistä jutuista. En osaisi elää paljon tavaran ja koristeiden keskellä.