2009-10-14

Eläviä kuvia

On tullut katosttua vain vähän elokuvai. Tässäpä nämä viimeksi nähdyt.Chaplin (1992). Ohjaus Richard Attenborough ja pääosassa Robert Downey Jr. Hieno kuvaus Chaplinin elämästä. Kauniisti kuvattu ja kerrottu. Downey Jr. on roolissaan hyvä. Katsokaa ihmeessä.Miehet jotka vihaavat naisia (2009). Ohjaus Niels Arden Oplev ja pääosissa Noomi Rapace ja Michael Nyqvist. Nyt ei voi muuta kuin kehua naapurikansaa. Aivan loistava elokuva. Eikä haitannut ollenkaan vaikka kirjaa ei ole lukenut. Hienosti tehty. Ja varsinkin Noomi Rapace oli loistava. Katsokaa. Innolla odotan seuraavia osia.Tutustumisen vuosi (2008). Ohjaus Patrick Sisam pääosissa Lucy Liu ja Jimmy Fallon. Ihmissuhdedraamaa ja komediaa. Meinasin kyllä nukahtaa tätä katsoessa, niin tylsä ja huono. Ei kannata tuhlata aikaa tähän.New in town (2009). Ohjaus Jonas Elmer ja pääosissa Renée Zellweger ja Harry Connick Jr. Romanttinen komedia joka sijoittuu Minnesotaan. Periaatteessa ihan hauska, mutta melko kuivaksi jäi. Odotukset oli paljon korkeammalla. Olisi voinut olla paljon hauskempi. Ei jaksais katsoa uudelleen.Cloverfield (2008). Ohjaus Matt Reeves ja pääosissa Michael Stahl-David, Jessica Lucas ja Lizzy Caplan. Erilainen kuvaustapa kuin yleensä. Tuli mieleen Blair Witch Project. Luulin tätä jännittäväksi, mutta katsoin koko elokuvan tyynenä ja ehkä jopa vähän tylsistyneenä. Kannattaa silti katsoa erilaisuuden vuoksi.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä taas pidin Cloverfieldistä. Tosin se että sen näki isolta kankaalta heiluvana ja täysillä äänillä voi vaikuttaa leffan vaikuttavuuteen. Lisäksi rakastamme Godzilla-tyyppisiä viritelmiä joten se oli meille kuin tehty ;O)

Suvi kirjoitti...

Ehkä se tosiaan vaikuttaa. Itse en niin kovasti pidä kauhuotus-elokuvista. Ne on jotenki liian yliluonnollisia. (Tosin kuin esim. Star Terk ja vastaavat...) Ehkä tuo yliluonnolisuus juttu ei enään siis käy selityksenä, miksi en jostan elokuvista pidä.

Terv. Star Trek fani

Paivi kirjoitti...

Minäkin tykkäsin Cloverfieldistä kovasti kun oli niin erilailla tehty kuin monet. Ja kovasti jännitti loppuun asti :)

Kiva että tykkäsit Miehet jotka vihaavat naisia -elokuvasta. Minustakin se oli aivan loistava!

Juku, tuo Chaplin on meikäläisellä vielä näkemättä...

Suvi kirjoitti...

Robert Downey Jr. oli mielestäni erittäin hyvä Chplinina.

Miehet jotka vihaavat naisia oli kyllä aivan loistava. Jäi mieleen moneksi päiväksi.