2009-03-01

Elokuvia


Tässäpä nämä viimepäivinä katsotut elokuvat.


Benjamin Buttonin uskomaton elämä (2008). Romanttisen draaman pääosissa on Brad Pitt, Cate Blanchett ja Tilda Swinton. Kaikki ihan loistavia näyttelijöitä. Hienot lasvastukset ja puvustukset. Elokuva pääsi helposti suosikkielokuvieni listalle.
Kuva täältä.Loma Roomassa (1953). Pääosissa Gregory Peck ja Audrey Hepburn. Ihana vanhanajan romanttinenkomedia. Elokuva oli Hepburnin läpimurtorooli ja hän sai siitä parhaan naispääosan Oscarin. Myös miespääosan esittäjää Gregory Peckiä oli ilo katsella.


Kuvat täältä.Passengers (2008). Pääosassa Anne Hathaway ja Patrick Wilson. Rauhallinen ja loppujenlopuks aika kaunis elokuva.

Scoop (2006). Pääosissa Hugh Jackman, Scarlett Johansson ja Woody Allen joka on myös ohjannut elokuvan. Yleensä en niin tykkää Allenin elokuvista, mutta tämä oli aivan hauska.

Wild Child (2008). Pääosassa Emma Roberts. Täysin ennalta arvattava romanttinenkomedia. Silti aivan hauska katsottava kavereiden kanssa. Muutama sivuosa näyttelijä jäi hyvin mieleen.


Love Guru (2008). Pääosassa Mike Myers, Jessica Alba, Justin Timberlake, Ben Kingsley ja Vern Troyer. Elokuva oli aivan tajuttoman surkea, muutama hauska kohta oli, mutta ne ei todellakaan riitä pelastamaan elokuvaa. Ainut hyvä oli Justin Timberlake tekoviiksineen imelänä jääkiekkoilijana.Ei kommentteja: