2009-03-25

Kuvioita

Kun aurinko paistaa tietystä kulmaa keittiön ikkunasta eteisen läpi olohuoneeseen (tätä ei siis tapahdu talvella), tulee olohuoneen ikkunaseinän kuviot esiin. Olin jo lähes unohtanut tuon. Talon edellenin omistaja oli maalannut vihertävät ja kauniskuvioiset tapetit vaalealla beigellä. Tuohon yhdelle sinälle ne sitten jätettiin, kylläkin valkoiseksi maalattuna. Muuten oltais maalattu kaikki seinät, mutta tapetti oli liian huonossa kunnossa. Onneksi palanen sitä jäi muistoksi.
Kun juon jotain perinteistä mustaa teetä kuten English Breakfast tai Earl Grey, laiten siihen maitoa. Kun maito sekoittuu teehen tulee hienoja kuvioita.


4 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Tuohan onkin mukavan näköinen tapettiseinä.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Tuon aiemman postauksesi lukeneena, niin pitäisikö tähän todeta, että rauhassa sait juoda päiväteesi :D Rauhallisia kuvia, rauhassa (?) otettuja, tunnelman aitii tänne saakka..

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

No yksi lukihärönen kommentoija on nyt ainakin täällä päin!! Nukkumaanmenoaika vissiin tai jotain...

Suvi kirjoitti...

Teekuva on siis aamulla otettu. (Sain kyllä juoda rauhassa, kun lapset kerkes jo syödä ja leikki huoneessa. Onneksi.) Pälivälla juon kupin espresso-maitokahvia ja illalla sitten taas teetä, jotain maustettua mustaa tai vihreää. Monimutkaista, voisi joku kuvitella. Mutta vaihteluhan on kivaa.

Ja kyllä yhdentoista aikaan saa jo vähän sekoilla kommenteissa.