2009-03-18

Polkupyörä tallista ulos

Oltiin koko päivä mummulla ja pappalla. Laitettiin kevätverhoja mummun kanssa. Hetkisitten tulin salilta. Tiet oli senverran jo sulanut, että rohkenin polkupyörällä lähteä. Nyt alanki käyttämään kauniilla ilmalla sitä. Hyvähän on, että käyttäisi autoa vähempi. Ja tuleepahan alkulämmittely tehtyä valmiiksi.


Paita- Clockhouse (Pariisista viime kesänä)
Hame- Vero Moda


Tässä vielä kuva eilen leivotuista rieskoista. Taikina olis saanut olla hiukka löysempää. Melko kovia niistä tuli, mutta oikein maistuvia. Enskerralla taidan tehdä perunarieskaa.


5 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Minä tein yks päivä ohrarieskaa. Tuli kivikovaa.. mikähän lie meni väärin? Niitä olis voinut käyttää vaikka frisbeenä tai jotain - roskiin menivät, kun ei hammas niihin pystynyt. Tein ihan ohjeen mukaankin vielä (pussin kyljestä), pah.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Meillä kanssa alkaa jo tiet olemaan siinä kunnossa, että saattaa jopa uskaltautua pyöräilemään. Varma kevään merkki! Ihanaa!

Anonyymi kirjoitti...

Oi kun oliskin aikaa leipoa itse rieskaa, nyt tuli sitten nälkä heti aamusta...

Suvi kirjoitti...

Pussinkyljestä minäkin ohjeen otin. Ja tuli liian kovaa. Toisen satsin tein sitten vähän vähemmällä jauholla, ja tuli jo lähes hyvää. Seuraavalla kerralla vielä vähempi jauhoja.

Nyt kun kotona on, niin kerkeää leipoa. Mutta jos joskus johonkin töihin pääsee, niin asia voi olla sitten toinen.

Inka kirjoitti...

Oi, rieskaa! Kiitokset vinkistä, tätä pitäisikin tehdä :)