2009-03-10

Poliisipäällikkö ja punaiset housut

Käytiin eilen päivällä viemässä taas lisää tavaraa kirpparille. Samalla tytölle löytyi nätit punaiset samettihousut (3€).
Kotimatkalla käytiin vielä ruokakaupassa. Uusi Poliisipäällikkö Muumi-muki oli tullut myyntiin, ja pakkohan se oli ostaa. Nyt taittaa puuttua vain muutama muki kokoelmasta. Ja joka vuosi pari uutta mukia. Mitähän järkeä tässäki nyt on. On ainakin kahvimukeja joista valita.
Iltasella kerkesin vielä salille kuntoilemaan. Illalla väsytti niin, että menin nukkumaan heti yhdentoista jälkeen.

5 kommenttia:

piparminttu kirjoitti...

Minulla myös muumimukeja yli oman tarpeen.. Luotan siihen, että olen joskus perheellinen ja mukeille löytyy käyttäjiä :D (kyllä ne nytkin käytössä on, kun joku ei jaksa aina tiskata..)

Milli kirjoitti...

Mulla on mukeja kertynyt parisenkymmentä, joten vielä olisi kerättävää. Mä tosin en edes uskalla käyttää niitä (ainakaan sellaisia, jotka on jo poistunut myynnistä), mutta onhan ne vain ihania!

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Meiltä myös löytyy noita muumeja kaapista niin että luulis riittävän, mutta tuo Poliisipäällikkö on kyllä jälleen niin herkun värinenkin, että pakkohan se on hankkia :)

chérie kirjoitti...

onpas söpö tuo uusi muki! Täältä löytyy myös yksi muumimukien keräilijä, tosin vielä aika alkutaipaleella oleva..

Suvi kirjoitti...

Päätin syksyllä että enään en uusia mukeja osta. No kauppoihinhan ilmesty sitten se mintunvihreä Nipsumuki. Samahan ne on sitte ostaa kaikki, kun on kerran alottanu.