2009-03-12

Vaatejuttuja

Tänään taas käytiin siivoamassa pöytä kirppiksellä. Oli sieltä jo jotain tavaraa kaupaksi mennyt. Pidän vielä ainakin yhden viikon pöytää. Iltapäivällä käytiin tytönkanssa vielä tädillä kahvilla, kun odoteltiin pojan kerhon loppumista. Illalla raahauduin vielä jumpalle. Poika meni mummulle yöksi. Aina niin iloinen kun pääsee yökylään. Kohta laitan tytön nukkumaan ja kippaan itseni sohvalle katsomaan jotain elokuvaa. Laitan taas viikonloppuna listan elokuvista mitä on tullut katsottua viimeksi.
Mekko- Object
Neule- JC
Kengät- Lacoste (kirpparilta)


Eilen kirpparilta löytyi tämä violetti Onlyn paita (3€) ja Lacosten lenkkarit (10€).


Paita- Only (kirpparilta)
Kengät- Lacoste (kirpparilta)


Tänään kun vein lisää tavaraa kirpparille, löysin tällaisen Lindexin kotelomekon (5€). Taitaapa olla käyttämätön, tai ainakin tosi vähällä käytöllä ollut. Väri on tummanharmaa, ja pientä ruutukuviota on.


Mekko- Lindex (kirpparilta)
Kengät- (kirpparilta)
Aurinkolasit- Esprit

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Voi kun sulla on tosi kivoja vaatejuttuja aina! Mielettömiä kirppislöytöjä, miten sä aina löydätkin jotain noin kivaa? Edellisen postauksesi asukin oli muuten tosi kiva, sekä tukka oikein sun näköinen.

Päivi kirjoitti...

Mistä sä löydätkin aina noita ihanuuksia? Saman kaupungin kirppareilla minäkin käyn, mutten ikuna tollasia löytöjä tee (vihertää täällä kateudesta ;)).
Tosin pitäis varmaan olla hoikka niinkuin sinä, että olis enemmän valinnanvaraaki ;)

Anonyymi kirjoitti...

Vaatteet sopii erinomaisesti uuteen hius-lookiin ;O)

Suvi kirjoitti...

Kiitos taas kehuista. Käyn kyllä aika useasti sielle kirpparilla (Kallentorin kirpparilla), joten hyviä löytöjä sattuu siten kohdalle. Ja nyt varsinki tulee käytyä päivittäin, kun on se pöytä siellä.