2009-03-11

Uudet hiukset

Tässäpä tämä uusi hiusmalli nyt on. Lyhyt niinkuin olin ajatellutkin. Pidän tästä tosi kovasti. Ja illalla salilla käynnin jälkeen, kun pesin hiukset, oli ne tosi helppo laittaa. Aamulla tarvi vain vähän hiuslakkaa suhaista, niin oli hyvä.

Neule- JC
Paita- H&M (kirppikseltä)
Hame- Vero Moda
Silmälasit- B.O.N.D.


Kävin samalla reissulla siivoamassa kirppispöydän. (Paljon paremmin menee tavara kaupaksi, kun on siisti järjestetty pöytä. Itse en edes jaksa katsoa sotkuisi ja täyteenahdettuja pöytiä.) Kerkesin katsella muiden tavaroita viisi minuuttia ennen sulkemista. Tätä rautasta lehtitelinettä olen katsonu jo pitkään, mutta en ole sitä raaskinu ostaa kalliin hinnan (7,50€) takia. Nyt hinta oli alennettu, ja enään 2€. Voi ettäkö riemastuin.

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Hieno tukka tuli! :) Sopii tosi hyvin sulle, sun kasvoihin ja pään muotoon (voiko noin sanoo :D). Pitää vielä nähdä livenä ;) Ja tuo lehtiteline on ihana! :)

Suvi kirjoitti...

Eikö oo huippuja molemmat.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Voi vitsi... Tosi kivat sun uudet hiukset! Sopii sulle tosi hyvin!! Kiva oli toi sun lehtikori/-telineesikin :D

Päivi kirjoitti...

On kyllä todella nätti uus tukka - sopii sulle loistavasti! Ja taitava oot, kun osaat noin hyvin itekki sen laittaa. Mulle käy aina niin, että vaiks kuin katon kampaajalla miten ne sen tekee, niin kotona ei onnistu sitten millään!
Tuo lehtiteline on kiva :)

Ilona kirjoitti...

Hieno tukka. Olet tosi nätti!

Milli kirjoitti...

Tukka näyttää tosi kivalta, sopii kyllä hyvin sun piirteisiin. :)
Meilläkin on lehtiteline hakusessa, tuollainen löytämäsi olisi aika passeli.

Suvi kirjoitti...

Kiitos kehuista, kiva kuulla. Olo tuntuu paljo kotosammalta tässä lyhyessä mallissa.