2009-03-05

Ylimääräiset kiertoon

Aamulla postia hakiessa tuoksui ulkona kevät. Vesi tippui räystäiltä. Oli siis pakko vaihtaa keväisempää verhoa keittiöön. Muutenkin alkoi ahdistaa kaikki kaappien ja komeroiden ahtaus. Joten kirpputorille menevien tavaroiden järjestely alkoi nyt. Tänään pitää käydä kyselemässä sitä pöytää kirpparilta. Toivottavasti nyt vain ymmärtäisin olla ostamatta mitään turhaa poisvietävien tilalle. Ja illalla vielä jumppaan.


Eilen sain ostettua ne pimennytsverhot lastenhuoneeseen, jos vaikka tänään sais sen sitten paikoilleen. Löysin myös uuden lampunvarjostimen meidän makkariin, sellasen paperivarjostimen. Tykkään niistä paljon. Eniten rahaa kannoin silti optikkoliikeeseen. Ostin nimittäin uudet Ray-Ban aurinkolasit. Laitan niistä sitten kuvaa myöhemmin. Illalla salillakäynnin jälkeen kerkesin värjätä vielä hiukset. Nyt siis mennään taas otsa ja niska mustana muutama päivä. (En siis taaskaan muistanu laittaa sitä vaseliinia tai rasvaa otsaan.)


2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Sinullahan on selvästi vauhti päällä siellä! Pimennysverhoja, tavaroiden järjestelyä, kirpparia, jumppaa ja vaikka sun mitä!

Kevättä rinnassa selvästikin ja sama tauti taitaa vaivata täälläkin, vaikken taida olla ihan yhtä tehokas...

Suvi kirjoitti...

Kummasti tahtoo saada jotain aikaan, kun kevät alkaa tulla. Toki oikeaan kevääseen on vielä täällä meillä pitkämatka. Mutta tuo aurinko kummasti piristää.