2009-03-01

Kuntoilua vihdoinki

Eilen pääsin vihdoinki kuntoilemaan salille. Huomas silti, että ei ihan normaalikunnossa vielä ole, niin nopeaa väsähti. Tänään ajattelin tehdä jonku kevyen hiihtolenkin merenjäälle, on niin hieno ilma.


Illalla katseltiin taas elokuvia ystävien kanssa. Ja oli taas kerran hauska ilta. Laitan illalla tai huomenna postauksen viimepäivinä katsomista elokuvista.


Illalla päällä oli melko rentoa löhöilyvaatetta.


Paita- H&M
Hame- Vero Moda
Säärystimet- Organic cotton Lindex


4 kommenttia:

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

Sopiipas tässä kuvassa värit kivasti yhteen :D Huippu kivat värit tuossa seinässä ja lattiassa!

Suvi kirjoitti...

Se on takkahuone. Yhen seinän maalasin tuolla turkoosilla, muut on valkosia. Maalasin lattian muovimaton samalla maalilla yhteen kertaan, saa olla kuluneen näkönen. Joskus sitte remontoidaan kylppäri ja tuo takkahuone.

KukkaRullaMaaria kirjoitti...

No se on se turkoosi niin kovasti minunkin mieleen :D Toi lattian maalaus kuulosti hyvältä idealta ja se näyttääkin aika "elävältä"!

Suvi kirjoitti...

Käytännöössä tuo lattia ei niin kätevä ole. Maali olis pitäny olla tietenki kiiltävää eikä puolijimmeää, eli se on aika karhean tuntuinen. Mutta minähän en pienistä välitä. Jos päätän maalata lattian, niin sittehän maalaan. Eikä siinä sitte keretty lähteä ostamaan kiiltävää maalia. Näyttää ainaki hyvältä.